Neville: Derfor skal Mourinho ikke fyres

Gary Neville mener ikke, at United bør fyre José Mourinho på nuværende tidspunkt. Portugiseren skal have lov selv at redde den synkende skude, lyder det fra den tidligere United-anfører.

Jose Mourinhos job i Manchester United har i månedsvis været til diskussion, hvilket gårsdagens 3-0 afklapsning mod Tottenham ikke ændrede på. Gary Neville, der flere gange har støttet United-manageren, mener dog ikke, det vil være det rigtige skridt at lange en fyreseddel afsted.

– Vi så, at Louis van Gaal blev fyret efter en FA Cup-sejr, vi så David Moyes blive fyret med fire kampe tilbage af sæsonen. Så vi snakker ikke længere om en klub, der agerer, som den historisk har gjort. 

– Jeg accepterer, at det er nye tider og de svære beslutninger, der hører med. Men min ærlige mening er, at når Ed Woodward gav Mourinho en kontraktforlængelse sidste sæson, så skal han have lov til at gøre den færdig. Du kan ikke blive ved med at skifte træner hele tiden, siger Neville på SkySports.

United-legenden opfordrer klubben til at få styr på de interne problemer, hvis de er der, ligesom Mourinho og Ed Woodward skal, hvis de har nogle. 

– Klubben er større end individualister. Det er virkelig ikke tid til sådanne kampe og politik, siger han.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Luke Shaw: Vi vil rejse os

Næste artikel

U23: Pointdeling mod Southampton

Relaterede artikler
Total
0
Share