U23: Pointdeling mod Southampton

United er fortsat ubesejret efter 1-1 mod Southampton i sæsonens tredje kamp.

En rodet affære resulterede i en lige fordeling af point i fredag aftens U23-kamp mellem Southampton og Manchester United.

Der skulle gå hele 20 minutter, før den første afslutning blev sendt mod mål, og det var Southampton, der stod for den. Men den voldte ikke Matej Kovar i United-målet de store problemer. I den anden ende var en livlig DJ Buffonge den klart mest farlige spiller.

Netop Buffonge var også ham, der bragte United foran 10 minutter inde i anden halvleg, da han omsatte et straffespark til mål. Han havde i øvrigt selv tilkæmpet sig straffesparket, og han er et godt bud på kampens bedste spiller. Nøjagtigt ligesom de to tidligere kampe i denne sæson, havde holdet dog svært ved at holde fast på deres føring. 10 minutter senere gjorde Barnes det til 1-1 efter et hjørnespark, og det blev således også kampens resultat.

United ligger øjeblikkeligt nummer fem i rækken med 5 point for tre kampe (En sejr og to uafgjorte). Southampton gik for første gang i sæsonen fra banen uden sejr, og de har derfor syv point og ligger nummer to.

Næste kamp for Manchester United er fredag den 31. august klokken 20.00 på hjemmebane mod Stoke City.