Neville er ikke fan af 3-5-2

Gary Neville bryder sig ikke om måden, hans gamle klub spiller fodbold på og udtrykker samtidig sympati for fansenes krav om et strategiskifte.

Louis van Gaal er røget i modvind med sit 3-5-2-system efter endnu en tam præstation i weekenden mod QPR. Nu melder Gary Neville sig ind i koret af kritikkere. 

Den tidligere United-anfører bakker samtidig op om de medrejsende fans, der i løbet af første halvleg bl.a. sang “4-4-2” ned mod gæsternes bænk. 

– Det er mere utålmodighed end utilfredshed. De tager ingen chancer i 3-5-2-systemet, og i de første 57 minutter mod QPR var der ingen mål, kun fem skud, heraf fire inden for rammen, og 68 pct. boldbesiddelse, siger Gary Neville til Sky Sports. 

Den 39-årige englænder mener samtidig, at det påvirker spillernes selvtillid at spille i et defensivt-orienteret system. 

– Dels er det systemet, og dels er det mentalt. Jeg er ikke fan af 3-5-2. Når man spiller på den måde, ender det med at være de centrale forsvarsspillere, der har den frie position, og det skaber en nidkjær situation. Så kommer det til at sætte sig i baghovedet: Jeg har altid en mere sikker afleveringsmulighed, lyder det fra Neville. 

Manchester United indtager en øjeblikkelig fjerdeplads i Premier League. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Video: Kahn og Schmeichel ser 99-finaen

Næste artikel

Smalling jubler over signingen af Valdes

ANNONCE