Smalling jubler over signingen af Valdes

Chris Smalling er glad for at have fået Victor Valdes til klubben, og mener slet ikke den spanske keeper er færdig med at vinde trofæer.

Det er ikke mere end et par uger siden Vidcotr Valdes skrev under med United, men han har allerede gjort indtryk på sine nye holdkammerater. I hvert fald er Chris Smalling imponeret over den tidligere Barcelona-målmands meritter og nuværende kvaliteter.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han er en vi ser op til eftersom han har vundet en masse gennem karrieren, men man kan også se, at han slet ikke er færdig endnu. Han er virkelig skarp på træningsbanen, hvor man tydeligt ser hans smidighed. Han er en fremragende tilføjelse til truppen og passer perfekt til United.

– Vi har hørt nogle historier fra ham, og vi kommer alle med spørgsmål. Barcelona er en anden fantastisk klub, og det er altid rart med lidt information og viden om hvordan livet er udenfor landets grænser, siger Smalling i følge manutd.com.

– Di Maria er en drømmespiller

Det er dog ikke udelukkende Victor Valdes, der modtager ros fra Chris Smalling. Forsvarsspilleren er også fuld af lovord om Uniteds nummer syv, Angel Di Maria, som Smalling mener er en drømmespiller at spille sammen med.

– Jeg tror at Angel er en spiller som alle fans gerne så på deres hold, og alle spillere i verden gerne vil spille sammen med. Vi er heldige at vi fik ham hertil. Jeg hukser at jeg så ham sidste år for Real Madrid, han var over hele banen og skabte massevis af chancer. Han er virkelig en speciel spiller, siger Smalling om Di Maria.

Chris Smalling kan meget vel få æren at spille med både Valdes og Di Maria på fredag, når United gæster Cambridge i FA Cuppens 4.runde. Her forventes det nemlig, at David de Gea vil få en pause, hvilket kan give debut til Valdes i målet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville er ikke fan af 3-5-2

Næste artikel

Rygte: Valencia lurer på Fletcher

ANNONCE