Neville: Fergusons transferpolitik kan inddeles i tre kategorier

Når Gary Neville ser tilbage på Sir Alex Fergusons succesfulde transferpolitik, kan den inddeles i tre forskellige kategorier.

Sir Alex Ferguson formåede altid at holde hans United-hold konkurrencedygtige gennem de 26 år, han sad på trænerbænken. Ifølge Neville skyldes det blandt andet hans transferpolitik, der kan inddeles i tre forskellige kategorier. 

– Der var tre kategorier. Hans politik var altid at fremme ungdommen. Det var hans første prioritet, før han overhovedet kiggede på det eksterne marked, udtaler Neville til Sky Sports. 

– Nummer to var at se efter de bedste i Premier League, dem han kunne stole på og udvikle, men også se blive lang tid i klubben. Gary Pallister, Steve Bruce, Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Robin Van Persie. 

– Og så var han altid ude efter fremspirende internationale talenter, som han kunne arbejde med og udvikle til store spillere. Nemanja Vidic, Peter Schmeichel, Patrice Evra, Cristiano Ronaldo, Ole Gunnar Solskjær. 

Ifølge Neville var det næsten aldrig den komplette stjerne, der var på tegnebrættet hos den skotske legende. 

– Han gik kun meget sjældent efter at købe den komplette stjernespiller, og det er egentlig lidt det samme med Pep Guardiolas taktik hos Manchester City. 

Sir Alex Ferguson var til gengæld ikke bleg for at skaffe sig hurtigt af med spillere – og det gælder også stjernespillere, hvor Beckham er et godt eksempel.

– Han ville sælge spillere, hvis de ikke var gode nok, eller når han følte, at de betvivlede hans autoritet. Der var han nådesløs.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

UEFA vil have sæsonen færdigspillet

Næste artikel

Rashford ser gerne Sancho i United

ANNONCE