Neville: Klubbens spillere savner indkøb

Gary Neville mener, at klubbens spillere er ligeså desperate for indkøb som klubbens fans.

Gary Neville talte i sin podcast om Manchester Uniteds indkøb og mangel på samme. I den forbindelse er han stødt på en kommentar fra Luke Shaw tidligere på måneden, som efterspurgte indkøb.

– Vi er en rigtigt god gruppe, men personligt tror jeg, at vi har brug for flere spillere for at gøre truppen stærkere. Det vil give os et boost. Og når du ser på de andre klubber, har de gjort netop dette, udtalte Shaw efter nederlaget til Crystal Palace.

At det netop er Shaw, mener Neville, at tyder på at det er den generelle holdning blandt spillerne.

– Luke Shaw er en ærlig spiller og laver ikke meget i medierne. Det giver mig et tegn på, at det er den generelle mening blandt spillerne.

Gary Neville husker i samme ombæring tilbage på holdkammerater, som kom med samme udmeldning.

–  Jeg kan huske Wayne Rooney spurgte Alex Ferguon: Hvem køber du? Det blev ikke modtaget pænt. Jeg kan også huske Roy Kean sige efter en kamp mod Bayern Munchen, at vi havde brug for flere spillere. Så der har altså været flere tilfælde i nyere tid, hvor spillere i omklædningsrummet ønsker nye signings ligeså meget som klubbens fans. Fordi de ganske enkelt ønsker at blive bedre.

Manchester United får hvert fald brug for at blive bedre ovenpå en katastrofal kamp mod Tottenham, som bekendt endte 1-6.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Opdatering: United arbejder på Dembélé eller Sarr

Næste artikel

Officielt: United henter Telles

ANNONCE