Neville og Keane uenige, om Eriksen vil forbedre United

De to Manchester United-legender, Roy Keane og Gary Neville, er uenige om, hvorvidt Eriksen vil gøre United til et bedre hold.

I Sky Sports studiet efter opgøret mellem Liverpool og Tottenham, blev Keane og Neville spurgt ind til, om Eriksen var en spiller, der kunne styrke Uniteds hold. 

– Det tror jeg, han vil (forbedre holdet, red.), siger Gary Neville.

– Hvad man ser lige nu, er en spiller, der ikke tror på projektet (i Tottenham, red.). Han er uinteresseret. Når han skifter til en anden klub, vil han live op igen. Vil Manchester United tage ham? Vil PSG? Vil Juventus? På en fri transfer? Ja, de vil, afslutter Neville. 

Modsat Neville forholder Keane sig noget mere skeptisk til Eriksen og hans potentiale i United, da han blev spurgt, om han ville skrive kontrakt med danskeren.

– Ikke hvis jeg var træner i Manchester United. Jeg tror, han vil skifte på en fri transfer, men jeg tror ikke, at han vil forbedre de hold. Og essentielt for United er at forsøge at lukkke hullet (til de øvrige tophold, red.), fortæller Keane. 

Til gengæld udelukker den tidligere irske landsholdsspiller ikke, at United kunne finde på at hente Eriksen, samtidig med han på sarkastisk vis kritiserer klubbens seneste transferbeslutninger. 

– Han vil ikke forbedre United. Men når det er sagt, købte de jo Fred. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford vil se yderligere offensive forbedringer

Næste artikel

Solskjær uddeler roser til Martial og Rashford

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share