Solskjær uddeler roser til Martial og Rashford

Ole Gunnar Solskjær hylder Anthony Martial og Marcus Rashford for deres sublime samarbejde i søndagens 3-1-sejr over Norwich på Carrow Road.

Anthony Martial var igen med fra start, da Manchester United søndag gæstede Norwich på Carrow Road. Det var franskmandens første start i Premier League siden den 24. august. Ved hjælp af sin angrebsmakker Marcus Rashford blev det et glædeligt gensyn med grønsværen for den franske frontangriber. 

De to angribere fungerede godt sammen og kunne begge notere sig for ét mål hver i kampen. De var dog begge uskarpe fra ellevemeterpletten, da Norwichs hollandske keeper, Tim Krul, pillede to straffespark fra de to angribere i første halvleg. . 

På trods af de to missede straffespark, havde manager, Ole Gunnar Solskjær, dog kun roser til overs for den unge angrebsduo. 

– Det var skønt at se dem blomstre op på den måde. Vi har selvfølgelig savnet Anthony (Martial, red.) i de sidste to måneder, så det er dejligt at have ham tilbage i angrebet med Marcus (Rashford, red.). Deres partnerskab kommer kun til at blive bedre, udtaler Manchester United-manageren ifølge mediet FourFourTwo.

Det var første gang siden første spillerunde, hvor Manchester United vandt med 4-0 over Chelsea, at ‘De Røde Djævle’ var i stand til at score mere end et enkelt mål i en kamp. 

Martial, Rashford og co. skal i deres næste opgave en tur til Stamford Bridge, hvor Chelsea onsdag aften venter i Carabao Cuppen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville og Keane uenige, om Eriksen vil forbedre United

Næste artikel

The Athletic: United droppede Aubameyang efter intens spejdning

ANNONCE