Gary Neville: Selv “The Class of 92” ville have problemer i Manchester United

Gary Neville hævder i sin podcast “Gary Neville Podcast”, at atmosfæren i Manchester United ville volde selv The Class of 92 problemer.

Gary Neville har sympati med den situation, de nuværende Manchester United-spillere befinder sig i. Neville siger, at selv ‘The Class of 92’ ville have haft svært ved at klare den “kulturelle gift”, der hersker i klubben i podcasten “Gary Neville Podcast”.

– Det er ikke dårlige spillere, der sidder i omklædningsrummet, men jeg har en følelse af, at der hersker en dårlig moral i klubben. Hvis (The Class of 92 red.) var kommet ind på klubben på dette tidspunkt, i dette miljø, ville vi ikke være så succesfulde, som vi var, siger Neville.

Gary Neville mener ikke længere, at pilen peger på spillerne eller trænerne, der har været ansat i klubbens dårlige periode. Neville mener derimod, at ejerskabet af klubben, som han og mange andre længe har kritiseret, er det sted, hvor ansvaret bør findes, fordi de har været sat op til at fejle.

– Alle de managere, der kommer til Manchester United, begynder vi at pege pilen mod for at fortælle dem, at de er problemet. Vi begynder at tro, at spillerne, som er købt for store pengesummer, er for dårlige, selvom andre klubber også ønsker at købe dem. De vælger Manchester United, fordi de får en bedre aftale her – og det ender med at være en kirkegård for dem.

I podcasten sammenligner United-ikonet Manchester United med andre PL-klubber, som har fået en noget bedre start på sæsonen, samtidig med at han konstaterer, at han ikke selv har et løsningsforslag.

– Jeg ved ikke, hvordan det skal ende. Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham og Aston Villa er alle velfungerende klubber fra top til bund. Manchester United er ikke en godt drevet fodboldklub, og ejerne er problemet, konkluderer Gary Neville, der også har tweetet om taget på Old Trafford, der efterhånden er blevet et symbol på Glazer-familiens manglende investeringer i klubben.

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte fra Manchester-derby

Næste artikel

Månedens spiller: Her er de nominerede

ANNONCE