Neville: United må ikke fyre Van Gaal

Uanset om Manchester United ender i top fire eller ej, bør klubben ikke fyre manager Louis van Gaal, fastholder Gary Neville.

Efter lørdagens nederlag til Swansea er Manchester United pressede i toppen af Premier League. Southampton og Liverpool er henholdsvis et og to point bagefter, og en plads i top 4 er langt fra nogen selvfølge. Men selv om kvalifikationen til næste sæsons Champions League skulle glippe, bør klubben ikke fyre manager Louis van Gaal. 

Det siger den tidligere anfører Gary Neville, der mener, at det ville være et stort selvmål at skille sig af med hollænderen efter en enkelt sæson.

– Louis van Gaal bør ikke fyres. Det ville være en forfærdelig sæson for Man United og Louis van Gaal. Han ville formentlig sige, at det er en stor fiasko, for han kender sin opgave for denne sæson. Han skal i Champions League, men selv hvis han ikke kommer det, så nej, man kan ikke bare fyre en manager det ene år og så fyre en ny manager året efter, siger Neville ifølge Manchester Evening News.

I stedet bør klubben prioritere kontinuitet på managerposten, mener den 40-årige Sky Sports-ekspert. Men holder hans spådom vand, kommer det aldrig så vidt. Neville tror stadig på, at hans gamle hold når sæsonmålet om en Champions League-kvalifikation.

– Jeg tror fortsat, at Manchester United vil slutte i top 4. Jeg tror, de vil skrabe sig i mål, siger han.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Real Madrids de Gea-interesse kølnet

Næste artikel

- Fansene spiller en vigtig rolle

Relaterede artikler
Total
0
Share