Neville: Vi går en stor måned i møde

Vigtige kampe i Premier League, FA Cup-semifinale mod Manchester City og to Champions League-kvartfinaler mod Chelsea. Så bliver det ikke meget vildere….

Vigtige kampe i Premier League, FA Cup-semifinale mod Manchester City og to Champions League-kvartfinaler mod Chelsea.

Så bliver det ikke meget vildere. Heller ikke ifølge pensionerede Gary Neville.

“Der ér virkelig kampe hver uge og midtuge nu. Det er vel nok den største måned, jeg har set i mine 20 år her, hvis man kigger på kampene og deres vigtighed,” siger Neville til klubbens officielle hjemmeside.

“Fra det perspektiv gælder det bare om at sikre sig, at forberedelser er ens, og at spillerne holdes fit, og at der ikke kommer udvisninger i kampene. Så disciplin er vigtigt. Manageren har brug for hele sin trup på dette tidspunkt af sæsonen.”

Lørdag skal aprils form findes, når West Ham gæstes i en svær udekamp.

“Jeg tror, lørdagens kamp bliver svær, hvis jeg skal være ærlig. Tilbage fra landskampe og på udebane mod West Ham med kick-off til middag. Det virker farligt,” siger Neville.

“På nogle måder er det dog godt, fordi drengene har været her før. Det er virkelig, virkelig vigtigt. De ved, det er en farlig kamp. Vi har set de her tider før, og vi har set, hvor farlige de kampe er. Jeg tror, vi er klar til det.”

For den tidligere højreback er mesterskabet langt det vigtigste mål for den igangværende sæson.

“Jeg vil elske at se os vinde ligaen, da det er vores smør på brødet. Men de forskellige cups er altid en bonus, og Champions League er enorm, og når kampene kommer, så vil man altid gerne vinde dem. Mn lad os nu lige vinde mesterskabet først,” forklarer “Gaz”.

Klokken 13:45 lørdag byder West Ham “djævlene” op til dans i den første af mange vigtige kampe i april.

Forrige artikel

Fergie ude efter italiensk playmaker

Næste artikel

Cole: Berba god nok til "99-holdet

ANNONCE