Nick Powell taler ud om hård tid i United

Han blev udråbt som en sikker fremtidig landsholdsspiller og den nye Paul Scholes, men tiden i United slog helt fejl.

I en alder af 29 år skrevet Nick Powell fornyelig under med League Two-klubben Stockport Country, men det var en helt anden fremtid han var blevet spået, da han i 2012 skrev under Manchester United.

Tidligere har englænderen beskrevet hvordan opholdet i Manchester United fik ham til at miste interessen for fodbold.

Da han skiftede til United i 2012 var det nemlig med prædikatet “Wonderkid” og Sir Alex Ferguson havde sat store forhåbninger til ham.

I et nyt interview med The Athletic sætter Nick Powell flere ord på sin karriere, som Manchester United fik stor indflydelse på.

– Jeg troede jeg var den bedste 17 eller 18-årige i landet på det tidspunkt. Men når jeg ser hvad andre har gjort i deres karriere i forhold til min, så er det pinagtigt at “Wonderkid” er blevet ved. Det kaldenavn føles så ligegyldigt nu, indledes interviewet med.

Inden skiftet til Manchester United havde Nick Powell nydt kæmpe succes i Crewe, og kom således til Manchester United med stor selvtillid. Selvtillid som hurtigt blev brudt ned på Carrington, da det ikke gik så godt.

– Det er hårdt når alting har gjort godt for dig, og så lige pludselig kommer der en periode, hvor altid går imod dig.

– Selv det at spille for Uniteds U-21 hold slog mig ned, da det føltes som et skridt tilbage fra at spille på et League Two-hold. Det var den hårdeste tid i United. Jeg ville spille fodbold og jeg følte ikke U-21 fodbold var fodbold for mig.

– Han kommer med garanti på det engelske landshold en dag. Han kan spille overalt. Han er hurtig som lynet, kan noget med begge fødder og er skudfarlig fra udenfor boksen. Tro mig, han bliver stor, skrev Sir Alex i sin bog. 

Sir Alex Ferguson om Nick Powell i sin selvbiografi.

Sir Alex Ferguson havde store forhåbninger til ham, og spåede ham en karriere på landsholdet.

Det troede Nick Powell også selv på:

– Men der er en mental styrke, som også skal følge med. Den havde jeg ikke på det tidspunkt. Jeg var kommet til en klub med spillere, som havde vundet 7 trofæer. De var fødte vindere, mens jeg bare var vokset op med at spille fodbold fordi det var sjovt. Hvis jeg følte at jeg var den bedste på banen som ungdomsspiller, så var det nok for mig. Jeg var ligeglad med at vinde. At vinde var ikke vigtigt, fortæller Nick Powell.

Du kan læse resten af interviewet her

Forrige artikel

Nike byttes ud med Puma

Næste artikel
Maguire og Rashford

West Ham sultne efter Maguire

ANNONCE