Norsk avis: Solskjær var i Salzburg fredag

Manchester United-manageren mødtes eftersigende med den 19-årige angriber Erling Braut Haaland og hans repræsentanter. Det skriver norske VG.

I går skrev vi på OldTrafford.dk, at Sam Pilger, United-korrespondent for The Athletic og Forbes, bekræfter rygterne om, at Ole Gunnar Solskjær arbejder hårdt på at hente sin gamle Molde-angriber Erling Braut Haaland til klubben. Nu bekræfter den norske avis NG historien – og mener sågar, at Solskjær har været i Salzburg for at mødes med ham. 

Uniteds norske manager rejste til den østrigske alpeby fredag morgen, skriver VG, hvor han mødtes med den unge norske angriber og hans far, Alfie Haaland, som en vis Roy Keane en gang havde et udstående med. 

– Jeg håber, du har forståelse for, at jeg ikke kan kommentere på rygterne, lød det fra Alfie Haaland til VG.

Og rygter er der nok af. Angrebskometen har i denne uge også været på besøg i både Dortmund og RB Leipzig. 28 mål i 22 kampe har gjort 19-årige Haaland til en af de mest eftertragtede unge spillere i Europa. 

Solskjær hentede ham til Molde i 2017. Ifølge VG er han favorit til at aktivere Salzburgs frikøbsklausul på 17 millioner pund og sikre angriberens underskrift. Igen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

14. dec: Da Mata forvandlede scousernes bule til ”Juanfield”

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Hudløst ærligt interview med Lingard

ANNONCE