Ny midlertidig manager: Solskjær er mediernes favorit

Et samlet engelsk pressekorps spekulerer i, at Ole Gunnar Solskjær bliver den midlertidige manager, der skal lede Manchester United gennem resten af sæsonen. Mike Phelan er eftersigende i spil som hans assistent.

Mens United finder den permamente manager, som får roret fra starten af 2019/20-sæsonen, skal en midlertidig caretaker lede holdet gennem resten af den nuværende sæson. Og til den rolle er Ole Gunnar Solskjær et af de varmeste emner. 

Den nuværende Molde-træner og tidligere United-angriber, som mest af alt er kendt for sit famøse 2-1 mål i overtiden af Champions League-finalen mod Bayern München i 1999, er i kontakt med Ed Woodward. Journalister fra Manchester Evening News, BBC, The Times, Daily Mirror, Daily Mail og The Sun skriver alle, at nordmanden er favorit til positionen. 

Eftersigende vejer det op, at han kender klubben indefra, at han har en offensiv spillefilosofi, og at han er ekstremt populær blandt fansene. 

Journalisten Sam Wallace fra Daily Telegraph skriver desuden, at Sir Alex Fergusons tidligere assistent Mike Phelan er i spil som Solskjærs nye hjælpetræner. 

Solskjær i november: Jeg holder mine drømme for mig selv

Det er ikke mere end halvanden måneder siden, at OldTrafford.dk besøgte “The Baby Faced Assasin” i Norge, hvor vi stillede ham følgende spørgsmål:

– Hvad ville du gøre, hvis du var manager i Manchester United fra næste sæson af?

– Haha. Vi har alle drømme, men jeg holder mine drømme for mig selv. Mourinho er manager, og han har sin filosofi. Jeg har min egen filosofi, og den forsøger jeg mig med her i Molde, lød det fra Solskjær.

– Hvordan skal Molde spille fodbold?

– Ligesom vi gjorde i Manchester United. Attack, attack, attack. Jeg vil gerne have taktisk dygtige spillere, som tør spille fodbold, sagde han.

Du kan læse hele det 14 sider lange interview med legenden, hvis du køber vores jubilæumsbog “Sammen om United i 15 år”. 

Forrige artikel

Mourinho og pressen: Fem citater vi vil huske fra hans tid i United

Næste artikel

Times: Pochettino koster £34 millioner

ANNONCE