Nye spillere skal afspejle Solskjær og trænerstabens personligheder

Ole Gunnar Solskjær vurderer personlighed højt, når han kigger på nye spillere til truppen. Her er det vigtigt, at de deler samme filosofi som ham selv og trænerstaben.

Evnen til at være ydmyg og professionel er essentiel for Uniteds træner. Det er et krav, at deres personlighed passer ind i truppens fælles filosofi. 

– Jeg følte, at jeg var professionel og priviligeret over at kunne spille i Manchester United, udtaler Solskjær til Shiv Nadar Foundation. 

– Jeg ville ikke være i stand til at kunne se mig selv i spejlet, hvis jeg ikke vidste, at jeg havde givet alt for mine spillere og træner. 

– Det er det, jeg kigger efter i nye spillere, som vi køber eller kommer fra akademiet. Du skal have en god personlighed og være professionel, fordi et råddent æble i kurven gør de andre rådne. 

Solskjær understreger vigtigheden i at vinde, men først og fremmest er det nødvendigt, at personen er ydmyg og altid forstår at kæmpe for sin plads. 

– Så for mig handler det om at bygge et hold, der reflekterer min og trænerstabens personligheder og holdninger. Selvfølgelig er der standarder, fordi vi gerne vil vinde. Vi er her for at vinde. 

– Men det første skridt for at blive en United-spiller og person er at være ydmyg nok til at vide, at man altid skal arbejde hårdt. Aldrig giv op og giv altid dit bedste, en 100% indsats er påkrævet hver dag og tro aldrig, du er bedre, end du er. 

– Du skal samtidig spille med selvtillid. Det er hårfin balance, men det er, hvad der gør forskellen, når vi vil vinde ligaen igen, afslutter Solskjær. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Spansk avis: United har fået afvist stort bud på Ansu Fati

Næste artikel

Herrera: Jeg følte mig ikke værdsat

ANNONCE