Nyt om Nistelrooy”s situation

AC Milan er en af klubberne, i den lange række af klubber, som forsøger at lokke Nistelrooy væk fra Manchester United. De kæmper imod deres lokal rivaler…

AC Milan er en af klubberne, i den lange række af klubber, som forsøger at lokke Nistelrooy væk fra Manchester United.

De kæmper imod deres lokal rivaler fra Inter, og seneste nyt er at de har budt 10 millioner pund for hollænderen, og Van Basten, som i øjeblikket har Nistelrooy med i trænings lejren til VM, mener at det vil være den perfekte klub for Ruud.

Samtidig understreger den tidligere stjerne spiller også at han ikke har nogen problemer med at Ruud ikke har spillet op til sit bedste på det sidste:

“Jeg har ingen problemer med at bruge Ruud. Jeg ved hvad han kan på en fodbold bane, og jeg er sikker på at problemerne mellem Ruud og United ikke vil have indflydelse på hans præstationer under VM.”

Ruud er en spiller der kan lide at kæmpe og arbejder hårdt, udover at han elsker at vinde.

Han er en meget vigtig spiller for vores hold og jeg er sikker på at han vil spille op til sit bedste i under VM.”

Manchester United vil ifølge rygterne have 13 millioner pund for at lade Ruud tage til en anden klub, men vil overveje at lade ham smutte hvis der kommer et bud på 11 millioner.

Ruud van Nistelrooy er dog stadig på bar bund, når det kommer til at forstå hvad der har gjort ham så upopulær på Old Trafford.

“Jeg ved at en masse folk i Manchester overhovedet ikke forstår det, og det er det samme med mig.

Jeg elsker Manchester United, hvilket for mig gør det endnu mere uforståeligt.”

På trods af alle rygterne nægter han dog at erkende at hans Manchester United karriere er overstået kapitel:
“Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt, og hvis tingene, som de er nu, ikke ændrer sig, vil jeg stadig være United spiller i næste sæson.

Forrige artikel

Pugh forlader Leeds

Næste artikel

Fejlkøb eller ej - Og hvorfor?

ANNONCE