Officielt: Altay Bayindir ny keeper i Manchester United

Ny keeper på plads på Old Trafford

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Manchester United har været på jagt efter en ny målmand til truppen og nu er det bekræftet, at Altay Bayindir er navnet, der afslutter klubbens målmandsjagt, melder Manchester United på sin hjemmeside.

Bayindir, der næsten er to meter høj, har underskrevet en aftale, der løber til og med 2027 med en optionsmulighed for yderligere et år.

– Det er en kæmpe ære at slutte sig til Manchester United og blive den første tyrkiske spiller, der repræsenterer denne utrolige klub, udtaler Bayindir på Manchester Uniteds hjemmeside og fortsætter:
– Jeg har en passion for succes, og jeg vil gøre alt for at hjælpe denne specielle gruppe af spillere med at nå dens ambitioner.

– Jeg kan ikke vente med at begynde at arbejde med en så erfaren målmandsenhed. Vi vil støtte hinanden og have høje standarder hver dag, så hver af os er klar til at præstere, når det bliver nødvendigt.

John Murtough, Manchester Uniteds fodbolddirektør, er også godt tilfreds med den nye handel.

– Altay er en fremragende tilføjelse til vores trup og tilføjer yderligere kvalitet til vores allerede stærke gruppe af erfarne målmænd, udtaler Murtough.

– Efter konsekvent at have præsteret på et højt niveau i en stærk europæisk liga, har han kvaliteterne til at støtte os i at nå vores ambitioner på tværs af alle turneringer denne sæson og derefter, tilføjer fodbolddirektøren.

I følge et Fabrizio Romano-tweet, anslås handlen at indbringe Fenerbahçe mellem 6 og 7 mio. euro (44-52 mio. kr. red.).

25-årige Bayindir spillede i alt 40 kampe for den tyrkiske storklub i 22/23-sæsonen med 14 clean sheets til følge.

 

Forrige artikel

Medier: Shaw ude i ti uger - Reguilon næsten officiel

Næste artikel

Romano: Forhandlingerne om Amrabat er stadig i gang

ANNONCE