OFFICIELT: Carrick forlænger med et år

Michael Carrick har underskrevet en ny et-årig kontrakt, der holder ham på Old Trafford til 2017.

Michael Carrick skiftede til Manchester United i sommeren 2016. I hans tid hos klubben har han vundet fem Premier League titler, FA Cuppen, Capital One Cuppen, Fifa Club World Cuppen og Champions League.

– Denne store klub har været en del af mit liv de sidste ti år, så jeg er henrykt over, at denne utrolige rejse fortsætter. Det er stort at have muligheden for at arbejde under Josè Mourinho, der har opnået så meget igennem hans karriere som manager.

– Jeg vil gerne takke fansene for deres urokkelige støtte. At vinde FA Cuppen var en særlig oplevelse, og forhåbentlig kan vi vinde flere trofæer i fremtiden, udtaler Carrick til klubbens officielle side.

– Michael er en meget intelligent midtbanespiller, og er god til at læse spillet. Jeg er taknemmelig for, at han vil forlænge sin kontrakt.

– Hans form i år viser hans evner, og hans glæde for spillet er større end nogensinde. Michael har et væld af erfaring fra hans mange år i klubben, og denne viden vil være uvurderlig for mig. Jeg ser meget frem til at arbejde med ham, udtaler José Mourinho i forbindelse med Carricks forlængelse.

Michael Carrick er derfor at finde på Old Trafford minimum et år endnu.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Fortune: Bailly passer godt til Premier League

Næste artikel

- Carrick er ikke, som fodboldspillere er flest

ANNONCE