Fortune: Bailly passer godt til Premier League

José Mourinho første tilføjelse til United-truppen, 22-årige Eric Bailly, besidder alle de fornødne kvaliteter, der skal til for at gøre det godt i Premier League, mener Quinton Fortune

22-årige Eric Bailly blev første tilføjelse til United-truppen under José Mourinhos ledelse. Forsvarspilleren fra Elfenbenskysten skifter fra Villarreal til Manchester United, hvor han igår skrev under på en 4-årig kontrakt.

Og den tidligere United-spiller Quinton Fortune mener, at Bailly er et stærkt indkøb. Det fortæller han til klubbens officielle hjemmeside.

– Det er et rigtigt godt indkøb. Det første jeg lagde mærke til, da jeg så ham spille var, at han er meget ung – kun 22 år, men måden han spillede på, fik mig til at tro at han var ældre.  

– Han er en rendyrket forsvarsspiller. Han er hurtig, god i luften, og når han får bolden på jorden, så kan han spille den rundt.

– Ikke mange kender til ham, men han er en god forsvarspiller. Folk skal have tålmodighed med ham i begyndelsen, men han har alle kvaliteterne til at spille i Premier League.

Fortune, der selv skiftede fra La Liga til Premier League (fra Atletico Madrid til Manchester United i 1999, red.), er ikke bekymret for, at Bailly vil have svært ved at tilpasse sig til den engelske liga.

– Han kommer til at føle tempoet! I Spanien spiller de langsommere og mere taktisk, hvorimod de fleste kampe i Premier League spilles i et højt tempo, hvor du som forsvarspiller skal være på tæerne konstant.

– Men han har spillet mod Real Madrid og Barcelona, og han har vundet Africa Cup of Nations, så han har været udsat for presset.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Rashford tænker tilbage på kometgennembrud

Næste artikel

OFFICIELT: Carrick forlænger med et år

ANNONCE