Officielt: Cavani forlænger med United

Edinson Cavani forlænger sin aftale med Manchester United, så den nu udløber juni 2022.

Manchester United bekræfter på sin hjemmeside, at Edinson Cavani forlænger sin aftale med Manchester United til juni 2022.

Der blev underskrevet en kort aftale, da Edinson Cavani kom til Manchester United i sommers. Aftalen gjaldt nemlig kun et år, og med udløb til sommer var det nødvendigt at få forlænget hurtigt, hvis man ville fortsætte samarbejdet med uruguayaneren.

United-manager, Ole Gunnar Solskjær, har ikke ligefrem lagt skjul på, at han har gjort sit for at holde på angriberen, og nu har den norske manager fået det ud af det, som han ønskede. Cavani selv udtaler sig således til manutd.com:

– Fra første kontakt med klubben kunne jeg virkelig mærke støtten, specielt fra manageren. Det har givet mig den perfekte situation at være i, og det vil jeg gerne takke for. Jeg er blevet rørt over, hvor meget fansene ville have mig til at blive, og jeg vil gøre alt for at kunne bringe dem glæde sammen med dem på Old Trafford, hvilket jeg ikke har kunnet gøre endnu.

– Jeg har udviklet et stærkt bånd til klubben, mine holdkammerater og staben henover sæsonen. De giver mig ekstra motivation, og jeg tror oprigtigt på, at vi sammen kan udrette noget helt specielt.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shearer storroser El Matador

Næste artikel

U23: Rødt kort førte til nederlag i sæsonens sidste kamp

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share