Shearer storroser El Matador

Edinson Cavani ser ud til at have fundet endnu en ungdom i Manchester United, som nyder godt af sydamerikanerens genfundne målform. Det har også kastet stor ros af sig fra en af Premier League-historiens bedste angribere, som mener United bør beholde Cavani.

I weekenden udfoldede et efterhånden velkendt scenarie sig i Premier League. Ikke alene vendte Manchester United et truende nederlag til en sejr, men ind fra bænken kom Edinson Cavani og garnede nok engang, da han gjorde det slutresultatet 3-1 mod Aston Villa. 

Det var uruguayanerens femte ligatræffer i rollen som indskifter i sæsonen og angriberen høster nu stor ros fra en mand, der i sin aktive karriere selv var en yderst målfarlig type. 

– Han er enestående. Han er dødsensfarlig og hans bevægelse i feltet og hungren efter at score flere mål er fantastisk. Han overrumpler fuldstændigt forsvarsspillerne, som slet ikke har nogen anelse om, hvor han er, lyder det fine ord fra Alan Shearer i programmet Match of the Day 2. 

Shearer, som med 260 kasser i 441 kampe har rekorden for flest Premier League-mål, mener også, Manchester United hurtigst muligt bør forlænge kontrakten med den 34-årige sydamerikaner, hvis nuværende aftale med De Røde Djævle udløber efter sæsonen.

 – Han er utrolig og har været det i flere år. De bliver nødt til at beholde ham. Ikke alene vil det gavne holdet, men det vil også være godt for de unge, som hver eneste dag arbejder med ham og kan lære af ham i træningen. 

Cavani virker helt ustyrlig for tiden, hvor det i det sidste syv optrædener er blevet til otte scoringer, heraf fem scoringer i de seneste tre kampe.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær varsler rotation frem mod Leicester-kamp

Næste artikel

Officielt: Cavani forlænger med United

ANNONCE