Optakt: United tager imod Liverpool

Sæsonens indtil nu største opgør for United står for døren, når Old Trafford imorgen lægger græstæppe til opgøret mellem Manchester United og Liverpool.

Kampene mellem Manchester United og Liverpool er muligvis de største i engelsk fodbold, så der bliver uden tvivl tryk på på Drømmenes Teater lørdag aften. Dagens nyhed om David De Geas kontraktforlængelse tænder uden tvivl yderligere op under kedlerne på hjemmepublikummet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Begge mandskaber har fået en blandet start på sæsonen. Begge hold har efter fire kampe syv point og kommer med to friske nederlag fra sidste runde inden landskampspausen.

Det er United, der går ind til kampen med det mentale overtag, efter de i sidste sæson lavede en ‘double’ over Liverpool med sejr i begge kampe i Premier League. Særligt husker vi tilbage på Juan Matas fantastiske mål på Anfield Road i marts.

Opgørene de to hold imellem lever ofte deres eget liv, hvilket gør, at holdene altid er topmotiverede, når de tørner sammen. Det er også kampe, der leverer mindeværdige øjeblikke. Vi behøver vel næsten ikke at nævne Steven Gerrard…

Dato og tid

Kampen spilles lørdag d. 12/09/2015 kl. 18:30 på Old Trafford

Dommer

Michael Oliver har fået tjansen lørdag aften.

Skader og karantæner

Phil Jones er den eneste fra United, der helt sikkert er dømt ude af spil. Større tvivl er der om Michael Carrick, der fik en skade i starten af ugen og argentinske Marcos Rojo, der endnu ikke har fået sin sæsondebut.

For Liverpool er der tvivl om Daniel Sturridge og Joe Allen, der er ude med skader, mens Joe Flanagan definitivt ikke kommer til at spille. Brasilianeren Philippe Coutinho er ude med karantæne.

Mulige startopstillinger

                                                                                 

Manchester United

David De Gea

Darmian – Smalling – Blind – Shaw

Schweinsteiger – Herrera – Schneiderlin

Mata – Rooney – Memphis

 

Liverpool

Mignolet

Clyne – Lovren – Skrtel – Moreno

Milner – Lucas – Can

Firminho – Benteke – Ibe

 

Hold øje med

Liverpool er uden deres helt store trussel, Coutinho, der har karantæne. Derfor afhænger meget af de to nye – Firminho og Benteke. Sidstnævnte har skudt sig selv på måltavlen, og han kan godt blive en mundfuld for Smalling og Blind i Uniteds midterforsvar.

Sagt om kampen

“Du kan mærke i starten af ugen, at det er en kæmpe kamp. Da vi tabte den første kamp, jeg spillede mod dem, var det meget skuffende. Det kunne man nemt mærke på fansene. Da vi så vandt 3-0 hjemme og igen slog dem på Anfield sidste sæson, så var det glemt. Så det er en vigtig, vigtig kamp for os.” – Juan Mata.

Skribentens bud på resultatet:

Det er som nævnt opgør, der altid lever deres eget liv, hvilket gør dem vanskelige at spå om. Jeg tror dog, at Uniteds hjemmebanefordel, De Geas mulige tilbagekomst og en Rooney med selvtillid kan gøre udslaget. At Liverpool bliver nødt til at undvære Coutinho gør ikke kampen nemmere for dem. 2-0 til United.

 

Seneste fem kampe

Manchester United

Swansea – United 2-1

Brugge – United   0-4

United – Newcastle: 0-0

United – Club Brugge: 3-1

Aston Villa – United: 0-1

 

Liverpool

Liverpool – West Ham 0-3

Arsenal – Liverpool 0-0

Liverpool – Bournemouth 1-0

Stoke – Liverpool 0-1

TV

Kampen vises på 6’eren og TV3+

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OFFICIELT: David de Gea forlænger med 4 år

Næste artikel

Fletcher vil følge i Wilsons fodspor

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share