Officielt: Fernandes forlænger til 2026

Klubben kan i dag bekræfte, at portugiseren har skrevet under på en ny aftale, som holder ham i klubben til 2026.

Der har længe været meldinger om, at Manchester United sad i forhandlinger med Bruno Fernandes’ folk om en kontraktforlængelse. I dag kan klubben så bekræfte, at portugiseren endelig har skrevet under på en kontrakt, som strækker sig til 2026, og som inkluderer en mulighed for at forlænge med et år yderligere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Fernandes’ tidligere kontrakt strakte sig til 2025 og med samme mulighed for forlængelse, som den nye. Der er derfor i realiteten kun tale om en forlængelse på et enkelt år.

“The best is yet to come”

Siden sin tilkomst i januar 2020 har Bruno Fernandes allerede sat et markant aftryk på klubben. Klubbens nr. 18 har skabt flest chancer af samtlige United spillere siden sin ankomst til Manchester, hvilket også har resulteret i imponerende 49 mål og 39 assists i 117 kampe for klubben.

Men spørger man portugiseren selv, har vi stadig ikke set det bedste fra hverken klubben eller Fernandes endnu.

– Der er så meget mere, jeg vil opnå her, og jeg ved, det også gælder for resten af truppen og holdet bag. Mere end noget andet, vil vi give fansene den succes, de fortjener. Vi har delt nogle fantastiske minder de sidste år, men det bedste er endnu ikke kommet, hverken fra mig selv eller holdet, fortæller Bruno Fernandes til manutd.com.

Et privilegium at trække i trøjen

Selvom Fernandes nu har tilbragt på den gode side af to år i klubben, er der stadig noget særligt over at være en del af klubben og træde ud foran fansene på Old Trafford.

– Selv efter to år, føles det stadig fantastisk at træde ud på Old Trafford, at høre fansene synge min sang og at score foran Stretford End. Det er i sandhed et privilegium at bære denne trøje og at kæmpe for vores fantastiske klub, fortsætter Fernandes.

Ikke nogen billig herre

Forlængelsen indebærer også en lønstigning til portugiseren, som skyder portugiseren særdeles højt op i truppens lønhieraki.

Ifølge The Guardian bringer den nye kontrakt portugiseren direkte op blandt de tre højest betalte spillere i klubben.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

Romano: Bruno Fernandes-forlængelse er i hus

Næste artikel

Blog: Uniteds græsplæne er døende - tilliden til Glazers er væk

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
4
Share