Tyrell Malacia

Officielt: Malacia er United-spiller

Det er nu bekræftet, at Tyrell Malacia er skiftet til Manchester United.

Manchester United bekræfter tirsdag eftermiddag, at man har hentet venstrebacken Tyrell Malacia i Feyenoord på en fireårig aftale.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hollænderen har bestået sine lægetjek, og ankommer nu til klubben til en pris, der ifølge flere medier lyder på 15 millioner euro med to millioner euro ekstra i yderligere add-ons.

Aftalen med Malacia kom i hus, efter man i sidste uge erobrede den aftale, den franske klub Lyon næsten havde med Malacia – men det blev altså klart, at Manchester United hele vejen igennem var spillerens absolutte førsteprioritet.

– Det er en utrolig følelse at være kommet til Man United. Dette er et nyt kapitel for mig; en ny liga, nye holdkammerater og en fantastisk manager. Jeg ved fra at spille mod hans hold i Eredivisie, hvilke kvaliteter han har, og hvad han kræver af sine spillere, siger Malacia.

– Tyrell er en spændende, dynamisk ung fodboldspiller med fremragende erfaring for sin alder, inklusive fem sæsoner i Eredivisie, en europæisk finale og fuld international hæder til Holland, siger John Murtough om Malacia.

Imidlertid er Christian Eriksen blot et bestået lægetjek fra at slutte sig til Malacia i United, mens man også arbejder på at få Frenkie de Jong og Lisandro Martínez til klubben.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
17
Shares
Forrige artikel
Tyrell Malacia

Van Persie inspirerede Malacia til United-skifte

Næste artikel

Nye kamptidspunkter i august & september

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
17
Share