Officielt: Ten Hag får sin ønskede midtbanespiller

Erik ten Hag er en midtbanespiller rigere. Efter lang tids venten skifter Fiorentina-spiller Sofyan Amrabat til Manchester United på en lejeaftale med en købsoption.

Erik ten Hag kan omsider slå i bordet og knytte næven i glæde.

Den hollandske manager får nemlig glæde af Sofyan Amrabat, der skifter til Manchester United. Det bekræfter klubben fredag aften, der er transfervinduets sidste handelsdag for Premier League-klubber.

Ifølge Fabrizio Romano er der tale om en lejeaftale på et år, som United betaler cirka 74 millioner kroner for. Derudover indeholder aftalen også en købsklausul på 148 millioner kroner plus 37 millioner kroner i bonusser, hvis United ønsker at beholde Amrabat efter sommeren 2024.

Den marokkanske midtbanespiller har været sat i forbindelse med de røde djævle siden transfervinduets begyndelse. Ifølge flere troværdige medier og journalister, har han ikke trænet med Fiorentina-holdet siden 1. juni og afvist tilbud fra andre klubber, fordi han kun har ønsket et skifte til Manchester United.

Ifølge Romano og James Ducker, der er journalist på den engelske avis The Telegraph, har han haft tilbud fra Liverpool, Atlético Madrid og Saudi-Arabien.

Amrabat bliver den første marokkanske midtbanespiller i Manchester Uniteds historie.

Forrige artikel

Officielt: United udlejer talentfuld angriber til League 1

Næste artikel

Officielt: Getafe lejer Mason Greenwood

ANNONCE