Christian Eriksen

OFFICIELT: UNITED HENTER ERIKSEN

Manchester United annoncerer fredag, at man henter Christian Eriksen på en fri transfer.

Efter ugers tovtrækkeri og et gennemgået lægetjek kan Manchester United fredag annoncere, at man henter danske Christian Eriksen på en fri transfer. Eriksen skriver under på en treårig aftale.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I mellemtiden er Lisandro Martínez på vej til Manchester for at gennemgå et lægetjek, så han inden længe kan blive holdkammerat med danskeren. I forvejen har man hentet hollandske Tyrell Malacia i Feyenoord.

– Manchester United er en speciel klub, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg har haft det privilegium at spille på Old Trafford mange gange, men at gøre det i Uniteds røde trøje vil være en fantastisk følelse, siger han og fortsætter om sin nye manager, Erik ten Hag:

– Jeg har set Eriks arbejde i Ajax og kender detaljerne og forberedelsen, som han og hans stab lægger i hver dag. Det er tydeligt, at han er en fantastisk træner. Efter at have talt med ham og lært mere om hans vision og den måde, han ønsker, at holdet skal spille på, er jeg endnu mere spændt på fremtiden. Jeg har store ambitioner, og det her er det perfekte sted at fortsætte min rejse.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
54
Shares
Forrige artikel
Lisandro Martinez

Here we go: Martínez skal til United

Næste artikel
Christian Eriksen

Hjulmand glæder sig over Eriksens United-skifte

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
54
Share