OldTrafford.dk forudsigelser #2: Klubikon flopper, hollænder overrasker

På OldTrafford.dk har vi, som noget nyt, sat nogle af vores skribenter til at give deres forudsigelser om, hvordan den kommende sæson kommer til at se ud med Manchester United-briller.

Som du måske læste i går, påbegyndte vi på OldTrafford.dk et nyt tema, hvor vores skribenter forudsiger 2021/22-sæsonen for Manchester United. Nu er det så blevet min tur, og mine forudsigelser lyder som følger:

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sæsonens topscorer: Bruno Fernandes

Det havde været fristende at smide Edinson Cavani, Jadon Sancho, Mason Greenwood, Marcus Rashford… ja, mange forskellige spillere ind i denne kategori, men jeg går altså med sidste sæsons topscorer og vores talisman, Bruno Fernandes.

Han tager vores straffe- og frispark, som naturligvis kommer til at generere nogle mål, men man skal ikke glemme, hvor meget Fernandes selv kommer med i feltet og derudover er vores formentlig mest direkte spiller. Derudover tror jeg, at han har fået en ny, spændende holdkammerat, der glæder sig til at assistere hans mål…

Sæsonens assistmager: Jadon Sancho

…for Jadon Sancho var i Borussia Dortmund en af verdens aller, allerbedste assistmagere. Faktisk har han lavet næstflest assist af alle spillere i top fem-ligaerne over de forgangne tre sæsoner, så vores nye unge englænder ved, hvad han laver.

Derudover passer han perfekt i Manchester Uniteds system og burde kun fortsætte med at kunne assistere den hvirvelvind af fremragende afsluttere, der er i truppen.

Sæsonens overraskelse: Donny van de Beek

Debutsæsonen var en svær en af slagsen for den 24-årige hollænder, men i takt med et formationsskifte, hvor han ikke længere udelukkende skal kæmpe med Bruno Fernandes om spilletid, ser fremtiden lysere ud for hollænderen.

Derudover ligner det ikke, at Paul Pogba har tænkt sig at forlænge i Manchester United, hvilket åbner døren for, at Solskjær langsomt kan indfase Donny van de Beek, som i virkeligheden er perfekt castet som 8’er/10’er i den rolle, som er ledig ved siden af Bruno Fernandes. Der kan de fleste af os jo huske, hvor god han var i Ajax.

Sæsonens flop: David de Gea

Det er utvivlsomt kynisk at smide et regulært klubikon under bussen på denne måde, men jeg kan ikke se for mig, at han bliver en succes i år.

Først og fremmest tror jeg, at Dean Henderson kommer til at spille, men endnu vigtigere er, at han ikke passer ind i vores nye system.

Vi har vidst i et årti nu, at De Gea aldrig har haft lyst til at komme ud af sit mål, hverken på dødbolde eller i restforsvaret i forbindelse med kontraangreb. Set i lyset af Varane-tilgangen kommer Manchester United formentlig til at stå højere, hvilket kommer til at sætte større krav til, at målmanden kommer ud af sit felt.

Sig, hvad du vil om, at Henderson er ringere på stregen end De Gea, men i det mindste kommer han ud af sit mål. Derfor er jeg bange for, at spanieren kan blive udstillet, og jeg tror også, at han til sidst bliver overhalet af Henderson – en gang for alle.

Sæsonens spiller: Bruno Fernandes

Når man bliver topscorer, er der som regel ikke så langt til titlen som årets spiller, så den får Bruno Fernandes også. Det hjælper også, at han er vores bedste fodboldspiller og en kæmpestor leder på holdet. Skulle det ikke være ham, havde jeg også gerne givet den til Marcus Rashford, som jeg tror får en stor sæson.

Premier League-placering: Nummer tre

De tre bedste hold i Premier League er uden tvivl Manchester City, Chelsea og Manchester United. Sådan har jeg det i hvert fald. Så handler det egentlig bare om at placere dem i rækkefølge, og her er jeg nødt til at sige, at Manchester United trækker det korteste strå.

Vi så sidste år, hvor gode Manchester City er, og med gigantkøbet af Jack Grealish bliver det svært at forestille sig, at de skulle være værre.

Tuchel-projektet i Chelsea ser enormt solidt ud, og med købet af en af verdens bedste angribere i Romelu Lukaku, kommer de formentlig til at bide City i hælene.

Jeg tror og håber på, at Manchester United er med til det sidste, men nogen titel tror jeg ikke, det bliver til.

Champions League: Semifinale

”Åh nej, ikke semifinaleforbandelsen igen…”, ja, men denne gang er vi trods alt i Champions League, hvor man kan slippe afsted med en del mere værdighed ved at ryge ud i det stadie. Jeg tror stadig, at vi mangler det sidste for at kunne slå de aller, allerbedste, men så er vi alligevel heller ikke længere fra. Har vi en god sæson, hvilket jeg håber og tror på, burde en semifinale være mulig og også en meget realistisk destination.

Cup-turneringer: FA Cup-triumf

Jeg har ikke rigtigt så meget at have det i, men jeg tror endelig, at Solskjær får endt sin titeltørke. Manchester City har tilsyneladende patent på Carabao Cup-trofæet, så det ender de nok med, men med den fine, bredde trup, Manchester United har, tror jeg på, at det er de røde, der kan gå hele vejen i verdens ældste pokalturnering.

Er du enig? Uenig? Eller vil du egentlig bare gerne diskutere de forskellige pointer med ligesindede? Giv endelig din mening til kende, enten på Facebook eller Twitter.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Oldtrafford.dk's forudsigelser #1: United skal som minimum vinde ét trofæ i næste sæson!

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: Længeventet sæsonpremiere, transfervindue, forventninger og Roses Derby

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share