Oldtrafford.dk’s forudsigelser #1: United skal som minimum vinde ét trofæ i næste sæson!

Her på Oldtrafford.dk har vi valgt, at hver skribent skal forsøge at forudsige, hvordan den kommende sæson kommer til at gå for Manchester United.

En ny sæson står for døren, og her på Oldtrafford.dk har vi valgt at opstarte et nyt tema, hvor hver skribent kommer med sine personlige forventninger og forudsigelser til sæsonen 21/22 forud for weekendens åbningskamp i Premier League mod Leeds. Følg med de kommende dage!

 

Jeg, Nicholas, har fået lov til at starte, og mine forudsigelser lyder som følgende:

 

Sæsonens topscorer: Edinson Cavani

 

Måske en smule overraskende for mange af jer. Jeg er bestemt heller ikke sikker, hvorfor jeg også selv føler, at det er noget af et sats. Jeg tror og håber på, at han fortsætter de fremragende takter fra sidste sæson. På trods af at han tilbage i februar fyldte 34 år, så forventer jeg, at hans fantastiske mål-instinkt og evne til at placere sig alle de rigtige steder i modstanderens felt kan skaffe holdet omkring 15-20 mål i alle turneringer – hvis han altså kan holde sig fri fra skader.

 

Jeg satser selvfølgelig også lidt på, at holdet får tildelt færre straffespark i den kommende sæson efter VAR-ændringer, sådan så Bruno ikke stjæler titlen fra ham.

 

Sæsonens assistmager: Bruno Fernandes

 

Her går jeg med det lidt kedelige valg. Valget stod mellem ham og Marcus Rashford, men i sidste ende tror jeg ikke, at jeg var i tvivl. Bruno skal nok vise sit værd for holdet endnu engang. Han spillede en mindre god EM-slutrunde, men han så også ud til at være træt efter en hård sæson, hvor han stort set spillede alle kampe. Nu hvor, at han har haft en smule ferie, er jeg overbevist om, at han vender stærkere tilbage end nogensinde før.

 

Sæsonens overraskelse: Jesse Lingard

 

Igen et svært valg. Hjertet siger Van de Beek, da jeg ønsker, at han virkelig får gang i sin karriere, men jeg har aldrig haft så store forhåbninger til Jesse Lingard forud for en ny sæson. Jeg satser på, at hans selvtillid har vokset sig så stor fra hans lejeophold i West Ham, at han sagtens kan komme til at spille en større rolle i den kommende sæson.

 

Han kan være et afbræk til særligt Bruno Fernandes, men han kan stort set spille alle pladser på banens sidste tredjedel, hvorfor jeg tror på, at Solskjær kommer til at bruge ham forholdsvis meget. Vi kommer måske mest til at se ham spille i Liga Cuppen og måske FA Cuppen, men han skal nok bevise sit værd – det er jeg næsten overbevist om. I mit hoved virker han næsten som en helt ny signing.

 

Sæsonens flop: Jadon Sancho

 

Jeg er meget ked af at sige det, men jeg bliver simpelthen nødt til at gå efter min mavefornemmelse. Jeg tror, at Sancho har brug for tid for at finde sig til rette i både klubben, men også et helt nyt land, hvor spillestilen er en helt anden end i Tyskland.

 

Jeg forventer ikke, at han bare brager igennem og overgår tilhængernes forventninger – og ud fra, hvor stor en tiltro mange har til ham, kan han næsten kun skuffe.

 

Det er ikke mange, vi har set, som har rykket fra Tyskland til England og gjort det fantastisk i starten. Så hav tålmodighed, venner!

 

Jeg tror dog på, at han nok skal vise sig at være alle pengene værd, men det bliver ikke fra dag ét – men igen, jeg kan tage fejl.

 

Årets spiller: Bruno Fernandes

 

Bruno Fernandes bliver årets spiller igen, fordi han er den spiller, han er. Han er ganske enkelt fremragende med en bold! Behøver ingen lang forklaring.

 

Placering i Premier League: 2.-3.-pladsen

 

Jeg forventer, at vi i år spiller endnu mere med om mesterskabet, end vi har gjort i de forrige sæsoner. Vi skal altså være tættere på 1. pladsen i år, men jeg tror desværre, at City igen ender med mesterskabet grundet bredden i deres trup.

 

Champions League – minimum en kvartfinale, men meget gerne en semifinale

 

Jeg synes, at det ville være en skuffelse, hvis ikke holdet når minimum en kvartfinale – men også meget gerne en semifinale! Vi har holdet til det, og nu hvor Solskjær har haft endnu en sommer til at forbedre sine spillere, forventer jeg, at vi viser bedre takter i Europa end de sidste par år.

 

Pokalturneringerne – Alt kan ske

 

I pokalturneringerne kan alt ske. Det kan både ende med nederlag i 3. runde i FA Cuppen, men det kan også ende med en pokal! Det kommer an på, hvor meget fokus Solskjær kommer til at lægge på dem. Jeg føler dog, at vi har en rimelig bredde i truppen, hvorfor jeg sagtens mener, at vi kan vinde både Liga Cuppen og FA Cuppen. Vi skal som minimum have ét trofæ i næste sæson – og gerne flere!

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Dyst mod andre United-fans i managerspil

Næste artikel

OldTrafford.dk forudsigelser #2: Klubikon flopper, hollænder overrasker

ANNONCE