Oldtrafford.dk Julekalender: 17. december

Bag hver låge i årets julekalender finder du en United-spiller, der bærer – eller har båret – det nummer, som står på lågen.

Kalenderen viser i dag (fredag) d. 17 december, og det betyder, at vi har skullet vælge en nuværende eller tidligere spiller, der bærer – eller har båret – nummer 17 på ryggen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

 

Flere relativt ukendte spillere har tidligere båret det nummer, herunder både Colin Mckee, Michael Stewart og Liam Miller.

Omvendt har mere prominente navne ligeledes båret det før i tiden. Andy Cole, Henrik Larsson, Daley Blind – og lige nu er det selvfølgelig båret af Fred.

Men spilleren, vi har valgt at fokusere på i dagens kalenderafsnit, er selvfølgelig Luís Carlos Almeida da Cunha, bedre kendt som Nani.

 

Den portugisiske kantspiller tilbragte syv sæsoner på Old Trafford og hjalp klubben med at vinde fire Premier League-titler og Champions League i 2008.

Nani scorede 40 mål i løbet af sin tid i United og fejrede det ofte med en imponerende opvisning i akrobatik.

Hurtigt efter sin ankomst tilbage i 2007 mente man, at Ferguson havde forbudt Nani at udføre saltomortaler af enhver art. Efterfølgende har han klart afvist, at det skulle være tilfældet.

 

Han var en meget spændende spiller, men han formåede aldrig at indløse sit potentiale fuldt ud.

Mange har kaldt Nani for “frustrerende”, fordi man aldrig vidste, hvad han ville give til holdet på dagen. Ifølge Ferdinand lærte Nani aldrig at kontrollere sine talenter, fordi man i den ene kamp kunne se et hattrick fra ham, mens han i den næste kamp var decideret usynlig.

 

Til sidst skal det lige nævnes, at Nani ødelagde det, der kunne være blevet til Ronaldos måske nok bedste mål i landsholdstrøjen tilbage i november 2010, hvor Portugal mødte Spanien.

Ronaldo havde på egen hånd ført bolden ind i feltet, gjort Gerard Pique til grin og produceret et fornemt lob, der efterlod Iker Casillas strandet.

Det eneste problem var, at det blev underkendt, fordi Nani headede bolden i mål, inden den var nået over stregen. En gengivelse af situationen viser tydeligt, at det ikke var nødvendigt, da bolden alligevel var røget i mål.

Ronaldo blev selvfølgelig rasende, men Nani undskyldte dog for episoden efterfølgende.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romano: Henderson forberedt på at forlade United

Næste artikel

United vil forsyne lokale familier med 400.000 måltider

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share