OldTrafford.dk søger ny podcastvært!

Har du lyst til at prøve kræfter som vært på vores populære podcast, så har du chancen nu.

Når den nye sæson bliver sparket i gang, går vi igen i gang med at lave OldTrafford.dk Podcast på ugentlig basis. Til denne sæson mangler vi dog en vært, som er klar på at forberede, tilrettelægge og lave podcasten sammen med forskellige gæster.

Hver uge har tager har vi i podcasten et par gæster med, hvor vi vender Uniteds kampe og andre aktuelle emner i klubben eller engelsk fodbold. Så hvis du har mod på at prøve dette, så kan du være manden, vi leder efter.

Vi ser gerne, at du har nogen erfaring med at formidle fodbold, om dette er på skrift eller lyd er underordnet. Hvis du derudover har erfaring med at forberede samt tilrettelægge koncepter som vores podcast, er det også et plus.

Ingen af de to ting er dog nødvendigvis et krav. For alle frivillige på OldTrafford.dk gælder det, at det er lysten, der skal drive værket.  På grund af lokaler og udstyr, så er det nemmest, hvis du har bopæl inden for en times afstand af København eller Aarhus.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning til peter@oldtrafford.dk, hvor du sætter nogle ord på, hvorfor det skal være lige dig, der skal være bag mikrofonen til den nye sæson. Ansøgningsfrist d. 29. juli.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Medie: Shaw spillede EM med brækkede ribben

Næste artikel

Officielt: Jadon Sancho skifter til Manchester United

ANNONCE