Ole opsat på at tilbagegælde tillid

Det var ikke meget, at man så til Ole Gunnar Solskjaer sidste sæson. En skade holdt den alsidige nordmand ude af størsteparten af Uniteds kampe sidste år…

Det var ikke meget, at man så til Ole Gunnar Solskjaer sidste sæson. En skade holdt den alsidige nordmand ude af størsteparten af Uniteds kampe sidste år, men ikke desto mindre er han klar til at betale alt tilbage i den foranstående sæson – især takket være Sir Alex Ferguson.

“Det betød meget for mig, at Sir Alex Ferguson viste mig den tillid, og gav mig tid til at komme tilbage” har Solskjaer udtalt til Dagbladet.
“Jeg satte aldrig urealistiske mål for mig selv. Vi har 25 fantastiske spillere i United, så der var ingen grund til at påskynde det.”

“Alle må gå igennem svære tider, og det er dér, at man ser, hvad folk virkelig er lavet af. Jeg ønsker at spille en vigtig rolle for United i denne sæson. Det er vigtigt for mig at komme i god form. Hvis jeg spiller godt, vil jeg også komme til at spille mange kampe. Jeg kan godt lide, at det hele nu er op til mig,” fortsætter nordmanden til den norske avis.

På trods af skærpet konkurrence ved købet af Alan Smith, er Ole dog glad for, at den unge angriber nu er at finde i United.

“Jeg er glad for at han spiller for os, og ikke imod os. Behøver jeg sige mere?”

Med hensyn til Uniteds kommende mesterskabs-kampagne, er Ole ikke i tvivl om, at sidste års skuffelser blot er endnu en motivationsfaktor.

“Selvfølgelig er spillerne sultne efter at vinde titlen tilbage. Det gjorde ondt på os at se Arsenal vinde mesterskabet… Fodbold kræver styrke og koncentration. Vi følte os en smule nede, og det var nok. Det er de små ting, der adskiller de bedste fra de næstbedste, og vi har brug for at være på 100 procent,” afslutter nordmanden, og dermed kan vi blot se til, når den nye sæson begynder igen, og United starter deres mesterskabsjagt påny.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ferievikar ansat

Næste artikel

Saha: Vi har ikke brug for flere angribere

ANNONCE