Saha: Vi har ikke brug for flere angribere

Lige siden Wayne Rooneys succesfulde EM-turnering har den unge dreng fra Liverpool været sat i kraftig forbindelse med et skifte til Manchester United….

Lige siden Wayne Rooneys succesfulde EM-turnering har den unge dreng fra Liverpool været sat i kraftig forbindelse med et skifte til Manchester United. Det er dog ikke alle der ser det som ønsketænkning, og én af dem er Uniteds angrebs-es, Louis Saha. Netop han ville møde stor konkurrence, hvis det skulle lykkedes at få fat i Rooneys underskrift.

“Vi har ikke brug for endnu en angriber. Ruud og jeg kan give United-fansene noget de ikke har set siden Dwight Yorke og Andy Cole.”

Klar udmelding fra den 25-årige franskmand, som i sit første halve år i den røde trøje fik gjort en overbevisende god figur. Han tror dog sagtens på at det kan blive meget bedre, og han har stor tiltro til hans makkerskab med Ruud Van Nistelrooy.

“Næste sæson, når vi har fået vænnet os til at spille ved siden af hinanden, vil målene strømme ind.”

“Vi kan sammen få et fantastisk partnerskab, og blive lige så gode som ethvert andet par. Ruud er fantastisk, og jeg ved vi vil komme til at arbejde godt sammen.”

Saha ser samtidig nyindkøbte Alan Smith som en anderledes type angriber, men påpeger blot at det viser bredden hos klubbens angreb.

Selvom både David Gill og Sir Bobby Charlton har afvist interesse for Wayne Rooney, pønser Sir Alex Ferguson efter sigende på at slå til, hvis ikke Rooney vil sætte sin dyre underskrift på en kontraktforlængelse i Everton…

Forrige artikel

Ole opsat på at tilbagegælde tillid

Næste artikel

Nye UEFA-regler seeder United i første lag

ANNONCE