Oliver Bierhoff langer ud efter Van Gaal

Det tyske landsholds team-manager, Oliver Bierhoff, mener, at Louis van Gaal har håndteret Bastian Schweinsteiger helt forkert i Manchester United.

Louis van Gaal kritiserede sin tyske midtbanedirigent tidligt på sæsonen, da han havde forventet et højere niveau.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Indtil nu har vi ikke set det bedste fra Schweinsteiger. Den spiller, jeg så i Bayern München, var bedre. Jeg synes, at i alle kampe han har spillet her, har han kunnet gøre det bedre.

Sådan lød kritikken fra Louis van Gaal tilbage i december, og det blev hurtigt forkastet af blandt andre Bayern Münchens direktør, Karl-Heinz Rummenigge. Han mener ikke, at en personlig kritik på den måde er saglig i det offentlige rum. Den holdning bakker Oliver Bierhoff op.

– Alle spillere har brug for opbakning fra deres træner. Det gælder også for en rutineret spiller som Bastian Schweinsteiger. Generelt synes jeg, det er forkert af en træner at kritisere sine spillere så hårdt offentligt, siger Oliver Bierhoff til Sport Bild.

Det tyske landsholds team-manager siger i samme ombæring, at Bastian Schweinsteiger fortsat har en rolle at spille på landsholdet forud for EM til sommer. Står det til ham, så bærer Schweini endda anførerbindet under slutrunden.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Beckham savner Mourinho

Næste artikel

Rygte: Woodward tilknytter hjælp

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share