Opdatering på Telles-transfer: Forhandlingerne fortsætter

Manchester United fortsætter forhandlingerne med F.C. Porto om Alex Telles. Klubberne er endnu ikke blevet enige om en pris, skriver Fabrizio Romano og The Guardian.

Rygterne omkring brasilianske Alex Telles, og et muligt skifte til United, har efterhånden floreret i et stykke. Skal man tro Fabrizio Romano og The Guardian, er disse forhandlinger stadig i gang, idet F.C. Porto og United forsøger at blive enige om en pris for den 27-årige venstreback.

Romano skrev torsdag på Twitter, at Telles og hans repræsentanter forventer, at en aftale på omkring 25 millioner euro kan komme i hus inden længe. Romano fortalte i samme tweet, at United har en anden venstreback på ønskelisten, hvis ikke klubben kan blive enige med Porto om en pris. I tweetet står der intet om, hvilken anden spiller, der er tale om.

The Guardian tilføjede fredag ny viden om transferforhandlingerne. Her skrev det engelske medie, at Telles-lejren er blevet nervøse over Portos krav, idet de finder det usandsynligt, at United vil acceptere prisen.

Komplikationerne i Telles-transferen skyldes, at spilleren kun har ét år tilbage af sin kontrakt. Brasilianeren har en frikøbsklausul på 40 millioner euro, hvorfor Porto ønsker at modtage en pris, der nærmer sig denne klausul. Det er United angiveligt ikke interesserede i.

Ifølge rygterne er United og Telles allerede enige om en eventuel kontrakt. Det samme er tidligere blevet nævnt i forbindelse med Jadon Sancho-forhandlingerne, hvor det også kun er en aftale mellem klubberne, som er til hinder for en transfer.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Mitten kritiserer atter rekrutteringen

Næste artikel

Optakt: Formstærke Brighton skal nedlægges

Relaterede artikler
Total
0
Share