Optakt: Formstærke Brighton skal nedlægges

United skal forsøge at hente deres første tre point i sæsonen, når de gæster formstærke Brighton i anden runde af Premier League.

Begge hold slog deres respektive Championship-modstandere i midtugens Carabao Cup-kampe. Det samme kan til Uniteds ærgrelse ikke overføres til de to klubbers skæbne i deres seneste Premier League-kamp. Her kunne the Seagulls bryste sig med en flot 3-0 sejr over Newcastle på udebane, hvor United måtte se sig slået 3-1 af mægtige Crystal Palace i en pinlig og direkte ringe præstation.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu, efter en chokstart i PL og med et inaktivt transfervindue, er der igen en spirende utilfredshed og frygt for implosion at spore blandt Uniteds fans. Men lad os lige trække i håndbremsen og trække vejret stille og roligt. Det kan ske, at man taber sæsonåbneren – også mod Hodgson og co. – selvom det naturligvis er uacceptabelt.

Lidt har der da rørt på sig i transfervinduet. Donny Van De Beek er hentet til klubben, og den blonde hollænder udviser allerede positive takter og et forfriskende gå-på-mod. Ligeledes er Dean Henderson tilbage, og han leverede en pragtredning mod Luton. Det var skønt at se.

Men der skal unægteligt leveres en markant bedre præstation mod Brighton, hvis man vil lege med om de tre point. Graham Potters drenge har haft en flot sæsonstart med tre ud af fire sejre på tværs af Premier League og Carabao Cup. Kun Chelsea har kunne få bugt med dem, men London-klubben kom bestemt ikke let til det. Brighton-mandskabet sprudlede spillemæssigt i flere perioder af kampen og viste, at de sagtens kunne bide skeer med The Blues.

Der er altså ikke tale om ”a walk in the park”. United burde dog kunne slå The Seagulls komfortabelt, hvis de genfinder deres offensive swagger fra slutningen af sidste sæson.  

Dato, tid og sted:

Kampen bliver spillet den 26. september 2020 kl. 13:30 på Amex Stadium.

Skader/karantæne:

Axel Tuanzebe nærmer sig førsteholdstræning med hastige skridt, mens Phil Jones fortsat er ude med en skade.

Yves Bissouma er i karantæne, efter han så rødt i Brightons seneste Premier League-kamp mod Newcastle. Izquierdo, Andone og Walton er alle ude med skader.  

Dommer:

Chris Kavanagh skal styre slagets gang.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Wan-BIssaka – Maguire – Baily – Shaw

Pogba – Matic 

Greenwood – Fernandes – Rashford

Martial

Brighton:

Ryan

White – Dunk – Webster 

Lamptey –  Lallana – Pröpper – Alzate – March 

Maupay – Trossard

Hold øje med:

Der er ikke spillere, som virkelig springer i øjnene, når man ser ned over deres holdkort. Brightons træner har formet et stærkt kollektiv, og det skal United-spillerne være opmærksom på. De er velspillende og har et godt øje for hinanden.

Sagt om kampen:

Ole Gunnar Solskjær: ”De (spillerne, red.) bliver bedre, mere fit og skarpere. Vi vil blive bedre og bedre, men vi kan ikke vente og sige ’nå, vi er i form igen om 3 ugers tid’. Vi skal i gang med det samme.”

Skribentens bud på kampens udfald:

Det var jo nærmest tortur at se United spille i sæsonåbneren mod Crystal Palace. Der skal virkelig andre boller på suppen, hvis de tre point skal hentes hjem. Jeg tror dog på, at det er tilfældet. Kampen ender 3-1 til United med mål fra Fernandes, Greenwood og Martial.

Vidste du, at…

  • United er ubesejret på udebane siden januar.  
  • Sidste års sejr mod Brighton var Uniteds første mod the Seagulls på udebane siden 1982.
  • Brighton har kun hentet 1 ud af 15 point i deres seneste hjemmebanekampe.

TV:

TV3 MAX

Hvem spiller rivalerne mod:

West Bromwich Albion – Chelsea

Manchester City – Leicester City

Tottenham – Newcastle

Liverpool – Arsenal

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Opdatering på Telles-transfer: Forhandlingerne fortsætter

Næste artikel

Sky: Sancho-handlen er stadig i live

ANNONCE