Optakt: AmaZulu FC – Manchester United

Manchester United kickstarter deres preseason i Sydafrika, hvor AmaZulu FC er værterne for første træningskamp.

Sir Alex Ferguson har rystet posen godt og grundigt, og taget en masse uprøvede samt etablerede kræfter med til Afrika. Unge knægte som Scott Wootton, Jesse Lingard, Marnick Vemijl og Davide Petrucci kan komme til at spille side om side med Michael Carrick, Rio Ferdinand, Antonio Valencia og Paul Scholes i hvad der kan blive nogle seværdige opgør.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

AmaZulu FC er ikke en af landets største eller bedste klubber. De formåede således i forrige sæson at præstere deres bedste slutresultat i over 15 år i Sydafrikas bedste række, Absa Premiership League, da det blev til en syvendeplads. De har rykket op og ned flere gange i selvsamme periode. Klubben har ét mesterskab på CV’et, og det sikrede de sig i 1972.

Kampen skal spilles i klubbens hjemby, Durban, på VM-stadionet Moses Mabhida Stadium forhåbentlig for øjnene af 54.000 fans. Udover at agere led i Manchester Uniteds forberedelser på den nye sæson, så markerer opgøret også en vigtig helligdag for sydafrikanerne – Mandela Day.

Skribentens bud på kampens udfald

Det er altid svært at spå om disse træningskampe, men jeg tror på en målrig udesejr. 4-1 til United.

 

Mulig startopstilling

Lindegaard

Vermijl – Ferdinand – Wootton – Brady

Valencia – Carrick – Scholes – Lingard

Kagawa

Chicharito

Manchester Uniteds trup:

Anders Lindegaard, Ben Amos, Sam Johnstone; Rio Ferdinand, Frédéric Veseli, Marnick Vermijl, Scott Wootton, Tyler Blackett; Antonio Valencia, Anderson, Michael Carrick, Paul Scholes, Nick Powell, Shinji Kagawa, Bebe, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard, Robbie Brady, Davide Petrucci; Dimitar Berbatov, Javier “Chicharito” Hernandez, Federico Macheda.

Tv

Kampen vises ikke live på dansk tv.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Målløs Kagawa: Det er så overvældende

Næste artikel

Rio hylder Nelson Mandela

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share