Optakt: Chelsea – Manchester United

United skal mandag eftermiddag en tur til London, hvor der venter en omkamp i FA Cuppen på Stamford Bridge.

Grundet 2-2-resultatet på Old Trafford, skal Manchester United og Chelsea spille endnu en kvartfinalekamp mod hinanden. ”De røde djævle” havde ellers Rafael Benitez’ tropper godt nede i sækken for et par uger siden, da de i første halvleg kom foran 2-0. Desværre blev den føring smidt over styr i en skidt anden halvleg af United.

Nu er det Chelseas tur til at have værtrollen, og de vil være opsatte på at komme videre. London-klubben har haft en skuffende sæson, hvor de røg ud af Champions League allerede efter gruppespillet og for længst blev hægtet af i mesterskabskampen. Derfor ville en FA Cup-triumf være et lille plaster på såret.

I Manchester United-lejren bliver FA Cuppen også prioriteret højt. Den røde del af Manchester har ikke smagt FA Cup-succes siden 2004, og alle spillerne er opsatte efter, at ”The Double” skal i hus i år.

Kampen på Stamford Bridge kommer under 48 timer efter Uniteds seneste opgør. Sir Alex Ferguson kan dog glæde sig over, at alle spillere er til rådighed for tiden, og derfor kunne han også spare et par spillere mod Sunderland lørdag. Blandt andet var Rio Ferdinand og Wayne Rooney ikke med.

Desuden er United ikke det eneste hold der døjer med et tætpakket kampprogram. Chelsea har således fem kampe indenfor de næste 13 dage.

Vinderen af kampen i morgen skal op imod Manchester City, der venter i FA Cup-semifinalen.

Skader
Gary Cahill og Ramires er begge tvivlsomme. Oriel Romeu er ude resten af sæsonen med en knæskade.

Uniteds Rafael måtte udgå skadet fra lørdagens kamp mod Sunderland, og det er derfor tvivlsomt, at han er med mandag.

Det kan til gengæld åbne døren for Phil Jones, der for nyligt er vendt tilbage fra sin skade.   

Dommer
Phillip Dowd skal dømme kampen.
 

Mulige startopstillinger

Chelsea
Cech
Azpilicueta – Luiz – Terry – Cole
Ramires – Mikel
Oscar – Mata – Hazard
Ba

Manchester United
De Gea
Jones – Ferdinand – Evans – Evra
Carrick – Cleverley
Nani – Rooney – Welbeck
Van Persie

 

Hold øje med:
The one that got away? Eller ham vi undslap?
Eden Hazard har trukket gode såvel som negative overskrifter i Chelsea-trøjen. At han er en god spiller, kan der dog ikke være meget tvivl om. Det fik United senest en smagsprøve på i den første kvartfinalekamp, hvor belgieren kom på banen fra bænken og scorede et flot mål.

Skribentens bud på kampens udfald
Kampen ender 1-1, og United tager dem i forlænget.

Vidste du at…

–       Manchester United og Chelsea har mødt hinanden tre gange i denne sæson. I de tre opgør er der i alt scoret 18 mål.

–       Javier ´Chicharito´ Hernandez har en god statistik mod Chelsea. Mexicaneren har scoret fem mål i hans seneste syv kampe mod London-klubben.

–       ”De røde djævle” har ikke vundet FA Cuppen siden 2004.

–       United har vundet otte ud af ti FA Cup-kampe mod Chelsea.

Husker du…
Da Manchester United vandt over Chelsea i FA Cup-finalen i 1994? Fergies drenge vandt hele 4-0, og Eric Cantona scorede to gange.

 

Forrige artikel

Påske på Den Glade Gris: Chelsea vs. United

Næste artikel

Avis: Ny kontrakt til Rio

ANNONCE