Optakt: De røde djævle skal på ulvejagt

Der skal gerne tre point på kontoen inden landskampspausen i næste uge.

Weekenden som United-fan startede med et brag fredag eftermiddag, da det blev bekræftet, at klubben har hentet den måske bedste fodboldspiller nogensinde Cristiano Ronaldo hjem. Søndag skal der sættes trumf på med en sejr mod Wolverhampton på udebane. 

Her vandt United den sidste kamp i sidste sæson med 2-1 på scoringer af Anthony Elanga og Juan Mata. Og selvom United ofte spiller tætte kampe på Molineux, så er det sted, hvor holdet har vundet fem ud af de seneste 10 opgør.

Wolverhampton har forud for denne sæson skiftet træner. Den populære Nuno Espirito Santo stoppede, og er nu i Tottenham, og ind er kommet en ny portugiser den 45-årige Bruno Lage.

I de første kampe i sæsonen har den nye træner stillet op i noget, der ligner en 3-4-3 opstilling med fokus på en god organisation. Det er endnu ikke lykkes for ‘ulvene’ at få scoret i ligasammenhæng, hvor det i to kampe er blevet til to 1-0 nederlag.

Først mod Leicester og siden Tottenham.

Sidste weekend skuffede United mod Southampton, da det blev til en lidt tam præstation med 1-1 til følge i det sydengelske. Det er der forhåbentligt blevet arbejdet på, og hvis ikke fredagens nyhed har skruet gejsten i lejren gevaldigt op – så er det svært at se hvad.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles søndag den 29. august klokken 17:30 på Molineux.

Dommer:
Mike Dean styrer løjerne.

Skader og karantæner:
Hjemmeholdet er uden Jonny og Neto, der begge har knæskader, mens Marcus Rashford, Henderson, Alex Telles og Phil Jones(naturligvis) er skadede for United.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea
Wan-Bissaka – Varane – Maguire – Shaw
Fred – Matic
Sancho – Fernandes – Pogba
Greenwood

Wolverhampton

Kilmann – Coady  – Saiss
Semedo – Moutinho – Neves – Marcal
Trincao – Jimenez – Traore

Hold øje med:
Det er godt for Premier League, at Raul Jimenéz er kommet sig over den forfærdelige hovedskade, han pådrog sig sidste sæson, som holdt ham ude i adskillige måneder. Han har endnu ikke scoret siden sit comeback, men han er en farlig angriber, der får god assistance fra dygtige offensivspillere som Trincao og Adama Traore.

Skribentens bud på kampens resultat:
Cristiano Ronaldo kommer som bekendt ikke i spil, men Bruno Fernandes, Paul Pogba, Mason Greenwood samt en mulig startdebut til Jadon Sancho må kunne være nok til, at United kan få scoret flere mål en det ene mod Southampton. 2-0 til udeholdet.

Hvor kan kampen ses?
På TV kan den ses på Xee. 
På bar i København kan den ses på Proud Mary.
På bar i Aarhus kan den ses på Panenka,

 

 

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U23: Manchester-derby tabt i målrig affære

Næste artikel

Varane og Sancho starter mod Wolves

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share