Optakt: Der skal repareres på Solskjærs synkende skude

Untied er tvunget til at få tre point på udebane mod Watford i eftermiddag.

Endnu en landskampspause er færdigspillet, og Manchester United skal igen i aktion, når de i eftermiddag gæster Watford i den første af tre udekampe på bare én uge.

Cristiano Ronaldo har på Instagram skrevet, at det er på tide, at holdet endnu engang ruller ærmerne op, og jagter det, holdet prøver at opnå. Men det kunne man måske ønske, var sket noget før.

Dagens hjemmehold har gang i en svær  sæson, og det er kun lykkes at vinde tre gange i 10  forsøg. Mestertræneren Claudio Ranieri er blevet hentet ind for en måneds tid siden, men han har ikke kunnet forhindre to nederlag i de seneste to kampe.

Watfords dårligdomme overskygger imidlertid ikke, at Uniteds krise er kampens store tema. Det er ikke mange positive meldinger, der kommer ud fra klubben, hvor ledelsen virker handlingslammet midt i stormvejret.

Det er tydeligt, at der i sommer ikke er blevet lavet en plan b  eller c, og for øjeblikket virker situationen svær. Heldigvis ved vi, at tingene kan gå stærkt i fodbold, hvor en positiv reaktion i dag, kan være afsættet frem mod to ensnu sværere opgave i næste uge.

Her venter først Villareal og siden Chelsea, og den næste uge vil helt sikkert gøre os klogeer på, om der bliver lappet nogle store huller på skibet, eller om det fortsat vil tage vand ind og synke dybere.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles 20 november, klokken 16 på Vicarage Road.

Kampens dommer:
Jon Moss.

Skader og karantæner:
De to franske profiler Paul Pogba og Raphaél Varane er stadig ude med skader. Der går hvert fald to måneder, før vi ser Pogba igen, mens Varane er et par uger fra comeback, fortøller Ole Gunnar Solskjær i  går.

Watfords chilenske Francisco Sierralta pådrog sig en muskelskade på landsholdstjeneste, og er ikke klar til kamp. Midtbanespilleren Ozan Tufan er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguie – Shaw
Van de Beek – McTominay
Greenwood – Bruno – Rashford
Ronaldo

Watford
Foster
Femenia – Cathcart – N’Koulou – Rose
Sissoko
Sarr – Pedro – Kucka – Dennis 
King

Hold øje med:
Den tidligere United-mand Joshua King, som var tæt på at vende tilbage til Old Trafford i januar 2020, har det med at gøre en smule ondt på United, og han har vist, han kan udfordre Lindelöf i forsvaret-

Skribentens bud på kampens resultat:
Vi ved simpelthen ikke, hvad vi får fra det her United-hold. Nej, det bliver nok ikke prime Sir Alex-fodbold, vi får at se, men bliiver det med en organisation som mod Spurs, eller åbner man mere op, så det bliver underholdende. Det er ikke nemt at vide. Men jeg gætter på 2-1 til United.

Vidste du, at…
… 
Manchester United har vundet 12 ud af 14 Premier League-opgør mod Watford? Watford har ikke tabt flere gange til et andet hold i ligaen.
— Watford har ikke formået at score i seks af deres kampe i den her sæson, men i tre kampe har de scoret 3 eller flere?
— At Manchester United ikke har vundet over en Premier League-oprykker i de seneste tre forsøg?

TV: 
Kampen vises på TV3 Max og Viaplay.

 

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Blog: Rangnick er den ideelle træner-løsning frem til sommer

Næste artikel

Startopstilling: Rashford og Sancho starter mod Watford

ANNONCE