Optakt: En walkover på Goodison – eller hvad?

Vi klæder dig på til lørdagens opgør mod Everton i vores optakt her under.

Manchester United har efterhånden bevist håndfuld gange denne sæson, at der i denne sæson ikke findes noget, der hedder en walkover, selv når man er en af ligaens største klubber. Men i morgen, lørdag, venter et opgør, der burde være det nærmeste, man overhovedet kommer begrebet. Everton venter på Goodison, som har gang i en sæson til historiebøgerne med et stort negativt fortegn. Scouserne har kurs mod Englands næstbedste liga for første gang siden 54/55 sæsonen, da man hænger med røven i vandskorpen et enkelt point over nedrykningsstregen. Dertil kan lægges, at man kommer ind til opgøret med tre Premier League nederlag i streg, hvoraf det seneste kom i midtugen, da man tabte 3-2 hjemme mod den direkte nedrykningskonkurrent Burnley. Konklusionen må være, at Lampards tropper kommer ind til opgøret i nærmest værste forfatning muligt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er dog ikke for, at Manchester United står i den mest skærende kontrast til Evertons tilstand. Selvom man naturligvis ikke er på vej ned i Championship, er det ikke et United-hold sprængfyldt med momentum, som kommer ind til opgøret. På bagkant af et frustrerende Champions League-exit og et uinspirerende remis hjemme mod Leicester, har Manchester United desperat brug for en succesoplevelse, hvis ikke top-4 håbet definitivt skal slukkes. Derfor SKAL morgendagens kamp også kaste tre point af sig, hvis man skal holde snor i de to klubber fra Nordlondon, Arsenal og Tottenham.

Dato, tid og sted

Kampen spilles lørdag d. 9 april 2022 på Goodison Park.

Dommer

Jon Moss er kampens dommer.

Skader og karantæner

I United-lejren kan man glæde sig over at have Cristiano Ronaldo tilbage i truppen, efter portugiseren at have siddet ude mod Leicester sidste weekend. Luke Shaw bliver derimod ikke klar, da englænderen har oplevet problemer med hans ben, som han i 2015 brækkede. Også Edinson Cavani, Raphael Varane og Scott McTominay kan tilføjes til Uniteds skadesliste og er altså ikke til rådighed lørdag.

Foruden Donny van de Beek må Everton undvære Yerri Mina, Andros Townsend Tom Davies og Nathan Patterson til lørdagens opgør. Til gengæld er der mulighed for comeback til Seamus Coleman og Fabian Delph, der begge sad ude i midtugen.

 

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Lindelöf – Maguire – Telles

Fred – Pogba

Elanga – Fernandes – Sancho

Ronaldo

Everton

Pickford

Kenny – Keane – Godfrey – Mykolenko

Doucoure – Holgate – Iwobi

Gray – Calvert-Lewin – Richarlison

Hold øje med

Dominic Calvert-Lewin har gang i en sløj sæson, hvor det indtil nu kun er blevet til tre mål for den ellers tidligere målgarante englænder. Alligevel vil jeg have et ekstra øje på ham under opgøret. Jeg tror, han med hans ekstra centimeter i højden og store fysik kan volde Maguire og Lindelöf store problemer oppe foran. Især i luftspillet Calvert-Lewin blive noget af en mundfuld for det makkerparret, der bestemt ikke har vist sig fra sin bedste side i denne sæson.

Skribentens bud på kampens udfald

Som skrevet ovenfor, så skal det her under normale omstændigheder resultere i en sejr. Et så svagt Everton hold burde ikke kunne gøre noget som helst mod den trup, Manchester United har til rådighed. Når det så er sagt, så ville det være en klassisk Manchester United at være det hold, der får Everton tilbage på sporet igen, og lur mig om de ikke kommer til at volde os større problemer end de burde i morgen. Jeg skal se kampen med mine kolleger fra Oldtrafford.dk, så for den gode stemnings skyld tager jeg den optimistiske hat på og siger 0-3 til United.

TV

Kampen vises på TV3+ og på Viaplay.

 

OBS! Størstedelen af Oldtrafford.dk’s redaktion samles til crew-dag på Panenka i morgen . Det vil også sige, at kampdækningen på sitet enten bliver begrænset eller forsinket. Vi håber, i bærer over med os.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
5
Shares
Forrige artikel

United sender akademispillere i erhvervspraktik hos andre klubber

Næste artikel

Startopstilling: Ronaldo og Rashford starter på Goodison

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
5
Share