United sender akademispillere i erhvervspraktik hos andre klubber

På noget usædvanligvis har Manchester United sendt flere akademispillere i “work experience” hos andre, mindre klubber, i jagt på seniorerfaring.

I løbet af denne sæson har Manchester United valgt en noget unik vej at udvikle sine akademispillere på. Man sender dem i mindre praktikforløb i lavere rangerede engelske klubber.

Her kan East Anglian Daily Times fortælle, at Charlie Savage og Will Fish har trænet med Ipswich Towns førstehold. I mindre “Football League”-klubber har Joe Hugill, Charlie Wellens, Charlie McNeill, Dillon Hoogerwerf, Rhys Bennett og Dermot Mee også været afsted på praktikforløbet.

Forløbet fungerer således, at man, frem for at udleje spillerne i måneds- eller årsvis, kommer de væk fra eliteboblen i Manchester United i et par uger, og prøver at træne med på seniorniveau i klubber som eksempelvis Ipswich Town.

– Programmet gør det muligt for spillerne at lære ny adfærd og være lære om standarderne i et førsteholdsmiljø. Vi ved, at de vil vende tilbage til Carrington med et nyt mindset, der vil gavne den enkelte og den bredere træningsgruppe, siger Nick Cox, Head of Academy i Manchester United.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
2
Shares
Forrige artikel

Guardian: Planer om fan-medejerskab er endt i dødvande

Næste artikel

Optakt: En walkover på Goodison - eller hvad?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
2
Share