United sender akademispillere i erhvervspraktik hos andre klubber

På noget usædvanligvis har Manchester United sendt flere akademispillere i “work experience” hos andre, mindre klubber, i jagt på seniorerfaring.

I løbet af denne sæson har Manchester United valgt en noget unik vej at udvikle sine akademispillere på. Man sender dem i mindre praktikforløb i lavere rangerede engelske klubber.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Her kan East Anglian Daily Times fortælle, at Charlie Savage og Will Fish har trænet med Ipswich Towns førstehold. I mindre “Football League”-klubber har Joe Hugill, Charlie Wellens, Charlie McNeill, Dillon Hoogerwerf, Rhys Bennett og Dermot Mee også været afsted på praktikforløbet.

Forløbet fungerer således, at man, frem for at udleje spillerne i måneds- eller årsvis, kommer de væk fra eliteboblen i Manchester United i et par uger, og prøver at træne med på seniorniveau i klubber som eksempelvis Ipswich Town.

– Programmet gør det muligt for spillerne at lære ny adfærd og være lære om standarderne i et førsteholdsmiljø. Vi ved, at de vil vende tilbage til Carrington med et nyt mindset, der vil gavne den enkelte og den bredere træningsgruppe, siger Nick Cox, Head of Academy i Manchester United.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel

Guardian: Planer om fan-medejerskab er endt i dødvande

Næste artikel

Optakt: En walkover på Goodison - eller hvad?

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
2
Share