Optakt: Europa League genoptages med returopgøret mod LASK

Premier League-sæsonen er færdigspillet, og forude venter nu kun Europa League-turneringen, før Manchester United-spillerne kan gå på en længe ventet sommerferie. Første kamp er i morgen aften på hjemmebane mod østrigske LASK Linz.

Første udfordring for Ole Gunnar Solskjærs mandskab, når Europa League genoptages, venter i morgen, når østrigske LASK Linz venter i ottendedelsfinalernes returopgør.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der er tale om en kamp, hvor der med al sandsynlighed ikke er meget på spil for ”De Røde Djævle”, idet man tilbage i starten af marts måned smadrede LASK på deres egen hjemmebane med hele 0-5. En kamp hvor blandt andet Odion Ighalo udmærkede sig med en flot scoring. 

Derfor kan morgendagens opgør meget vel blive en mulighed for Uniteds norske cheftræner til at se nogle andre spillere an, end dem han har kørt hårdt på efter corona-pausen.

For LASK-spillerne er der derimod tale om en kamp, som skal bruges på at få en på opleveren. Det er ikke hver dag, at et hold på fjerdepladsen i den østrigske række får æren af at betræde græsset på Old Trafford.

Dato, tid og sted: 
Kampen spilles på Old Trafford med kampstart klokken 21:00.

Kampens dommer: 
Anstasios Sidiropoulos har fået æren af at styre slagets gang. Det er anden gang, at den 40-årige græker skal dømme en kamp i Europa League i den igangværende sæson.

Skader og karantæner:
Ole Gunnar Solskjær satte tirsdag navne på de spillere, han ønsker at gøre brug af i resten af Europa League-kampagnen. I den forbindelse er Luke Shaw og Axel Tuanzebe gledet ud af truppen, eftersom de ikke er kampdygtige resten af sæsonen grundet skader.

Derimod er Phil Jones igen en del af truppen, idet han kan nå at blive klar til at deltage i den sidste del af turneringen. Uniteds trænerteam har også valgt at indlemme den talentfulde stopper, Teden Mengi, til Europa League-truppen, og han kan dermed blive en potentiel debutant onsdag aften.

LASK har tre spillere ude med skade. Der er tale om Markus Wostry, Thomas Goiginger og Marvin Potzmann.

LÆS OGSÅ: Teden Mengi kan være Uniteds næste store leder

Mulige startopstillinger:

                                               Manchester United:
                                                         Romero
                                        Dalot – Bailly – Lindelöf – Williams
                                                  McTominay – Fred
                                            James – Lingard – Chong
                                                           Ighalo 

                                                     LASK Linz:
                                                       Schlager
                                   Wiesinger – Trauner – Filipovic
                                 Ranftl – Holland – Michorl – Renner
                                         Frieser – Raguz – Balic

Hold øje med: 
Morgendagens kamp kan bruges på at holde øje med et par af de spillere, som ikke har haft tur i den efter corona-pausen. Her kan blandt andre Daniel James og Fred få mulighed for at vise, at de fortsat skal banke på for en plads i startopstillingen. 

Derudover vil fokus være på, hvor mange af de unge spillere Solskjær vælger at bringe i spil. Kommer 18-årige Teden Mengi ind og får sin debut, bliver det interessant at se, hvordan det engelske stortalent forvalter sine første minutter som seniorspiller.

LASK vil mangle topscorer, Joao Klauss, idet hans lejeaftale med klubben er udløbet. Derfor bliver det op til Dominik Frieser, Marko Raguz og Husein Balic at skabe det offensive. De står noteret for henholdsvis otte, syv og syv mål i den østrigske liga i den netop afsluttede sæson.

Sagt om kampen: 
”Det er en fodboldkamp, vi ønsker at vinde. Vi ønsker at tage til Tyskland (hvor den sidste del af Europa League skal spilles, red.) med en stor trup intakt og i god form.” – Ole Gunnar Solskjær.

Skribentens bud på kampens resultat:
Der bør være tale om en walkover for United, og det største problem kan blive manglen på motivation oven på en hård periode med mange kampe samt en 5-0-føring i ryggen. Jeg forventer dog, at de spillere, som får chancen, viser sig fornuftigt frem og ekspederer LASK sikkert ud af turneringen. Jeg tror, United vinder 2-0, og mon ikke vi får Ighalo at se på måltavlen?

Vidste du at… 

  • Manchester United er ubesejret i deres seneste 19 ud af 20 kampe i Europa League?
  • Manchester United har holdt et clean sheet i otte ud af de seneste 10 kampe i Europa League?
  • Det er LASK Linz’ første kompetitive kamp i over en måned, eftersom den østrigske liga sluttede i begyndelsen af juli?
  • LASK sluttede den østrigske liga af med tre nederlag i streg?
  • Danske Mads Emil Madsen skiftede i slutningen af juni måned til LASK fra Silkeborg IF?

TV:
Det er muligt at se opgøret på Eurosport 2.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Opdatering: United enige med Sancho - forventer snarlig enighed med Dortmund

Næste artikel

Officielt: Williams forlænger med United

ANNONCE