Opdatering: United enige med Sancho – forventer snarlig enighed med Dortmund

Fabrizio Romano fortæller, at Jadon Sancho og Manchester United er blevet enige om alle personlige detaljer, så nu er det bare op til Dortmund og United om at finde en pris.

I går blev det meldt af transferjournalisten Fabrizio Romano, at Manchester United og Dortmund er langt i forhandlingerne om Jadon Sancho. Her lød historien på, at Sanchos kontrakt ikke bliver noget problem og at parterne håber på at finde en aftale. Her til eftermiddag er der så kommet en opdatering mere.

Det forlyder sig, at Jadon Sancho og United-lejren er helt enige om alle personlige detaljer, hvor Jadon Sancho vil skrive under på en kontrakt indtil juni 2025 og at han kommer ifølge Bild til at tjene omkring 250.000 pund om ugen i Manchester United. Der er dog en ting, der mangler at komme på plads; prisen.

Som vi fortalte i går, forventes prisen at komme i rater og ikke kontant over ét fast beløb. I dag fortæller Romano, at det officielt er den betalingsmetode, der kommer til at foregå – det eneste spørgsmål er bare, hvor høj prisen er i raterne og hvilke klausuler, der skal ligge i prisen.

Begge klubber håber på og regner med, at man snart bliver enige om en pris, og United og Dortmund kommer til at sidde i forhandlinger hele dagen om at finde en aftale. Personlige forhold er på plads; nu er det bare op til klubberne om at blive enige.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær skifter ud i EL-truppen: Flere fra akademiet i spil

Næste artikel

Optakt: Europa League genoptages med returopgøret mod LASK

Relaterede artikler
Total
0
Share