Optakt: Gruppefinale i det østlige Tyskland

En sand gruppefinale venter tirsdag aften, når Manchester United gæster RB Leipzig på Red Bull Arena i det østlige Tyskland.

Kampen er af mange blevet kaldt en gruppefinale. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Tirsdag aften gæster Manchester United Red Bull Arena i Leipzig i en kamp, der vil stå som en knockoutkamp om at nå forårets knockoutfase.

Solskjær og co. vandt det første indbyrdes opgør med hele 5-0 tilbage i slut oktober i en kamp, hvor indskiftningerne af Marcus Rashford og Bruno Fernandes blev afgørende for kampens udfald, ligesom man så det i weekendens udekamp mod West Ham.

Point, der vil sikre avancement til de røde djævle, vil give Solskjær fornyet arbejdsro efter de seneste måneders uro omkring klubben. Et nederlag, der vil resultere i CL-exit, vil derimod være tændingsvæske til nordmandens altid glødende trænersæde. 

Dato, tid og sted

Kampen spilles tirsdag den 8. december klokken 21.00 på Red Bull Arena i Leipzig.

Kampens dommer:

Spanske Antonio Mateu skal dømme kampen.

Skader og karantæner: 

RB Leipzig må se bort fra Benjamin Henrichs, Hee-Chan Hwang, Konrad Laimer og Lukas Klostermann, der alle er skadede. Dayot Upamecano er ude med karantæne.

United må undvære Anthony Martial og Edinson Cavani, der angiveligt begge er ude med småskader. Mens Fred må sidde over med karantæne.  

Mulige startopstillinger:

RB Leipzig

Gulacsi

Mukiele – Konaté – Orbán – Angelino

Kampl – Sabitzer

Olmo – Forsberg – Nkunku

Y. Poulsen

 

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles

McTominay – Matić – Pogba

Fernandes

Greenwood – Rashford

 

Hold øje med:

Det er så svært at udpege en enkelt spiller på dette hold, der skiller sig ud. City-lejesvenden Angelino er pt. tyskernes farligste mand på trods af, at han begår sig på venstreback/-wingback. Spanieren har i denne sæson været et symbol på Red Bulls slogan: Red Bull giver vinger. Seks mål og fire assists er det blevet til for den snart 24-årige spanier. Han er dermed den spiller på RB Leipzigs hold, der har været involveret i flest mål i denne sæson i alle turneringer.

Skribentens bud på kampens resultat:

Det tør man næsten ikke spå om. Jeg venter mig en væsentlig tættere affære end sidst, vi så dem på Old Trafford. Jeg vil holde mig optimistisk og tror derfor på uafgjort. En mavefornemmelse siger 1-1, hvilket vil være nok til at spille sig videre som to’er i gruppen. Jeg venter mig en nervepirrende kamp fra første til sidste fløjt.

Hvor kan kampen ses?

TV3+ og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Mino Raiola: Pogba er færdig i United

Næste artikel

8. december: Robin van Persie flugter det 20. mesterskab hjem

ANNONCE