Optakt: Hævntørst eller endnu en nedsmeltning?

Manchester United kan få revanche, når de i Carabao-cuppen skal møde Aston Villa. Denne gang er det dog på hjemmebane.

Hvis man følte, at man fik lidt tømmermænd efter Uniteds jammerlige optræden på Villa Park, kan man håbe på, at torsdagens kamp kommer til at være lidt smertestillende til hovedpinen.

For det var ikke kønt, da United tabte 3-1 mod Aston Villa i søndags i Premier League. Denne gang gælder det så Carabao Cuppen. Den nytilkomne Unai Emery har haft godt styr på United med sit Villarreal-mandskab og noget tyder på, at det gentager sig med hans nye tropper.

Manchester United kan dog have et par fordele. Den klare fordel er selvfølgelig, at man spiller foran hjemmepublikum. Derudover har man fået Bruno Fernandes tilbage, som var en af de brikker, der virkelig manglede i søndagens kamp. Til sidst har Villa de sidste fem kampe skiftevis tabt og vundet. Og deraf må jeg altså konkluderer, at det nu er tid til endnu et nederlag til Birmingham-klubben.

Det store spørgsmål må stadig være, om Erik ten Hag kan få hævntørsten tilbage hos sine tropper. Det er endnu uvist, men han har gjort det en enkelt gang i starten af sæsonen, og forhåbentlig gøre han det igen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles torsdag d. 9. november klokken 21:00 på Old Trafford.

Dommer:

David Coote

Skader og karantæner:

Antony og Varane er fortsat skadet til opgøret i morgen. Det er uvist om Sancho kommer tilbage, efter han til søndagens kamp var ude med sygdom.

Aston Villa har Diego Carlos og Coutinho på skades listen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Dalot – Maguire – Martínez – Malacia
Casemiro – Fred
Elanga – Fernandes – Rashford
Martial

Aston Villa
Martinez
Cash – Bednarek – Mings – Digne
Douglas Luiz – Dendoncker
Ramsey – Buendia – Bailey
Ings

Hold øje med:

Det er klart, at vi skal holde øje med deres angreb. Jeg tror(og håber), at Watkins bliver sparet og Ings får chancen, så noget af deres fart ryger. Hvis Maguire får chancen, kan han let bliver overløbet af kanterne samt Watkins.

Derudover er Buendia rigtig god i mellem linjerne. United skal helst ikke give ham for meget plads.

Skribentens bus på kampens resultat:

Jeg håber på, at United er hævntørstige. Jeg tror ikke, at United stiller op med stærkeste opstilling, men alligevel formår de at få bugt under Aston Villa. Martial kan forhåbentlig komme tilbage i form, og med Fernandes tilbage i startopstillingen tror jeg på, at United vinder 2-0.

TV og streaming:

Kampen bliver vist på See og Viaplay.

Forrige artikel

Rejsetilbud til Barcelona-brag på vej - Skriv dig op her

Næste artikel

Rejsetilbud til Barcelona-kampen i februar

ANNONCE