Optakt: Hammers venter i London

Manchester United besøger søndag eftermiddag London Stadium til det første af to opgør mod West Ham indenfor en uge. Bliv klædt på til opgøret her under.

Manchester United skal forsøge at pynte på en skuffende uge, efter man i midtugen led et sensationelt nederlag til Young Boys på Champions Leagues første spilledag. Et nederlag og en præstation, der efterfølgende er blevet stærkt kritiseret af både fans og medier – og med god grund. Derfor er det også endnu vigtigere, at man søndag lukker munden på kritikerne og levere en stærk præstation, når man skal møde West Ham på London Stadium.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ligesom Manchester United, er West ham kommet ganske udemærket fra start i Premier League. Med to sejre og to uafgjorte, har Hammers, ligesom De Røde Djævle, ikke set skyggen af nederlag endnu. Æren for det kan især tildeles David Moyes’ frontmand, Michail Antonio, som med fire mål og tre oplæg er startet sæsonen som fyr og flammer. Derfor er det også et enormt slag for Hammers, at Antonio er karantæneramt på søndag, efter at have erhvervet sig et rødt kort sidste weekend.

Statistisk holdene i mellem kommer Manchester United ind til opgøret med den mentale overhånd. Af holdenes seneste ti opgør, har Manchester United trukket sig sejrrigt ud af seks, og man har derudover ikke tabt til hovedstadsholdet i de seneste fire opgør.

Men selvom statistikkerne er i Uniteds favør, og West Hams velsagtens farligste spiller ikke er til rådighed, bliver det naturligvis ikke nogen nem kamp. Med fansene i ryggen kan West Ham sagtens bide fra sig, men vil man vifte skuffelsen fra Schweiz af sig og cementere, at man skal tages seriøst som titelkandidat, så skal der tre point på kontoen søndag. 

Dato, tid og sted:

Kampen løber af stablen på London Stadium søndag d. 19 september klokken 15:00.

Dommer:

Martin Atkinson skal dømme kampen.

Skader og karantæner:

Udover Said Benrahma, som fik et slag på knæet under West Hams opgør i midtugen mod Dinamo Zagreb, og dermed er tvivlsom, er West Ham truppen helt skadesfri. Dog kommer klubbens mest scorende spiller nogensinde, Michail Antonio, som afzoner karantæne, efter englænderen så rødt, da Hammers’ i sidste weekend spillede uafgjort mod Southampton.

For De Røde Djævles vedkommende er Amad, Marcus Rashford og Alex Telles forventet ude. Derudover forventes Scott McTominay, Dean Henderson og Phil Jones heller ikke at være til rådighed, selvom alle tre er tilbage på træningsbanen. Og sidst, men ikke mindst, er Edinson Cavani også forventet ude.

Mulige startopstillinger:

West Ham United

Fabianski

Coufal – Zouma – Ogbonna – Cresswell

Soucek – Rice

Bowen – Benrahma – Fornals

Yarmolenko

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Maguire – Shaw

Pogba – Matic

Greenwood – Fernandes – Sancho

Ronaldo

Hold øje med:

Det oplagte valg havde været Michail Antonio, som er i forrygende form i øjeblikket. Men da jamaicaneren er karantæneramt, må vi ty til andetvalget, som bestemt ikke er mindre interessant. Said Benrahma er, som før nævnt, tvivlsom til opgøret, men spiller algerieren er han bestemt værd at holde øje med. Benrahma havde svært ved at finde sig til rette i Premier League i sidste sæson, men har i den grad fundet formen i indeværende sæson. Med to mål og to assists har han vist sig flot frem for Hammers, og han virker til at være manden, der skal træde i karakter i Antonios fravær. 

Skribentens bud på kampens udfald:

Nederlaget til Young Boys i midtugen skal virkelig revancheres i morgen. Jeg håber og tror, at både spillere og trænerstab har lært af oplevelsen, og at man i morgen skal ud at besvise, at det var en engangsforestilling, og at der ikke på den baggrund skal herske tvivl om, at man skal tages seriøst som mesterskabsbejler. Derfor tror jeg også på en sejr. Vi vinder 2-0, Ronaldo fortsætter sin forrygende start og udebanestimen fortsætter.

TV:

Kampen kan ses på XEE og Viaplay.
Har man ikke adgang til disse, kan kampen ses på Panenka i Århus og Proud Mary i Købanhavn.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Greenwood blandt de sidste 40 i 'Golden Boy'-nomineringen

Næste artikel

Startopstillinger: Fred og McTominay starter mod West Ham

ANNONCE