Greenwood blandt de sidste 40 i ‘Golden Boy’-nomineringen

Greenwood har klaret cuttet fra 100 til 40 spillere, som nu er tilbage blandt de nominerede til årets ‘Golden Boy’

Fredag blev det meddelt, hvilke af de 100 indstillede stjerneskud, der har klaret næste cut i årets uddeling af den prestigefyldte Golden Boy award. Og blandt de sidste 40 nominerede er Manchester Uniteds 19-årige håb, Mason Greenwood at finde.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Greenwood var også i spil til kåringen sidste år, hvor han endte lige udenfor top-10 på en 12. plads, og måtte balndt andet se sig slået af den nyudklækkede Manchester United spiller, Jadon Sancho, og hans tidligere holdkammerat i Borussia Dortmund, Erling Haaland, som endte med at vinde prisen.

Med over 100 seniorkampe for Manchester United er Greenwood  en af de mest erfarne nominerede og bliver også anset som værende blandt favoritterne til at nappe prisen.

Men som altid er konkurrencen skarp. Blandt andet er Greenwoods engelske kollegaer, Bukayo Saka og Jude Bellingham, også anset som nogle af favoritterne. Derudover kan Real Madrids nye signing, som United angiveligt også havde øje på i sommers, Eduardo Camavinga, og Barcelonas 18-årige midtbanespiller, Pedri, også nævnes som nogle af Greenwoods største konkurrenter.

Listen bliver kortet yderligere ned til 20 spillere, før journalister fra nogle af de største europæiske sportsmedier kårer den endelige vinder.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Raiola: Juventus er en mulighed for Pogba

Næste artikel

Optakt: Hammers venter i London

ANNONCE