Optakt: Huddersfield Town – Manchester United

United skal forsøge at udbygge den ubesejrede stime, når de i morgen gæster Huddersfield.

Der har i den forløbne uge været meget fokus på Uniteds taktiske tilgang til opgøret mod Liverpool, der endte 0-0. I mellemtiden har Mourinho været ude i noget, der kan ligne en lille flirt med PSG, og så har United slået Benfica på udebane i Champions League.

Det har fjernet lidt fokus fra, at United i weekenden møder Huddersfield på udebane i Premier League. En vigtig kamp for United, der skal sørge for, at bysbørnene fra Manchester City ikke løber alt for langt væk i toppen af ligaen. Indtil videre ligner det, at Pep Guardiolas tropper bare kører over deres modstandere som  

Uniteds seneste præstation i Premier Leauge er der blevet snakket nok om. Den blev fulgt op af en professionel udebanekamp mod Benfica i midtugen, hvor holdet kunne rejse hjem med en 1-0 sejr. Med skader til en lille håndfuld spillere, der kandiderer til en plads i Mourinhos start-11’er, så kan det godt være, at de næste ugers kampe bliver mere beregnende end brilliante. Der skal holdes snor i City, så det vigtigste må være resultaterne.

Kampen mod Benfica bød på et lille chok, da målscoreren i kampen, Marcus Rashford, gik ud med en skade med ti minutter igen. José Morinho fortalte efter kampen, at den unge englænder havde fået et slag på knæet, og at han ikke vidste, hvor slemt det var. Så endnu må Rashford betegnes som tvivlsom til kampen.

Hjemmeholdet, Huddersfield, er kommet lidt ned på jorden, efter de fik en ellers flyvende start på deres Premier League-tilværelse, hvor der ikke blev scoret mod Jonas Lössl i målet de første tre kampe. Nu har holdet ikke vundet deres seneste seks kampe. I skrivende stund er de på 12-pladsen med 9 point for 8 kampe.

Dog har de været stærke hjemme, hvor det endnu kun er Tottenham, der har formået at besejre dem.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles lørdag den 21. oktober klokken 16:00 på John Smiths Stadium.

Skader & karantæner:
United må fortsat undvære Zlatan, Fellaini, Bailly, Carrick og Pogba. Marcos Rojo og Luke Shaw er tilbage i træning, men det er endnu for tidligt, at de får spilletid i Premier League. Marcus Rashford er tvivlsom.

Huddersfield er uden Michael Hefele, Jon Gorenc-Stankovic, Kasey Palmer og danske Phillip Billing, der alle er skadede.

Dommer:
Lee Mason dømmer kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

David de Gea
Valencia –Smalling –Lindelöf –Young
Herrera –Matic –Mata
Lingard –Lukaku –Martial

 

Huddersfield Town:

Lössl

Smith – Schindler – Jorgensen – Loewe

Hogg – Mooy

Kachunga – Ince – La Parra

Depoitre

Hold øje med:
Tom Ince var for få år siden en spiller, som flere af Englands største klubber heribland Manchester United fulgte tæt. Paul Inces søn har dog ikke helt formået at nå hans fulde potentiale, men på dagen kan han drille mange. Han er teknisk funderet, hurtig og rigtig god i mellemrummene. Så han kan skabe lidt problemer for United.

Skribentens bud på kampens udfald:
Som nævnt tidligere tror jeg, at skader til spillere på nøglepositioner kan betyde, at Mourinho vil gå mere varsomt til værks den kommende tid. Så derfor blev det ikke sprudlende, og jeg tror ikke på endnu en kamp med fire mål. Men United er stærke nok til at slå Huddersfield og gør det 2-1.

TV:
Kampen vises på TV3+.

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Gense Giggs' højdepunkter i Premier League

Næste artikel

United forlænger med McTominay

Relaterede artikler
Total
0
Share