United forlænger med McTominay

Manchester United har i dag forlænget aftalen med midtbanespilleren Scott McTominay.

20-årige Scott McTominay har i dag forlænget sin kontrakt med United, så han nu er på kontrakt med de røde djævle til sommeren 2021, med option på yderligere et år.

Midtbanespilleren kom ind de sidste minutter i onsdagens kamp mod Benfica i Champions League, og har generelt spillet sig ind i varmen i førsteholdstruppen de seneste måneder. Efter sin debut sidste sæson, har McTominay i år været fast inventar i førsteholdstruppen, og siddet på bænken ved flere lejligheder.

– Da jeg fik min debut mod slutningen af sidste sæson, var det som en drøm der gik i opfyldelse. Jeg vil gerne takke manageren for at vise mig tillid og tro på mig. Det var en fantastisk følelse at blive forfremmet til førtseholdstruppen, og jeg vil arbejde hårdt for at være en del af holdet i fremtiden, siger McTominay til manutd.com.

Også manager Mourinho er glad for forlængelsen, og roser den unge midtbanespiller, som har været i United siden han var fem år gammel.

– Jeg er meget glad for at Scott har forlænget sin kontrakt. Han er en af de unge spillere som bare udvikler sig hele tiden. Sidste år fik han debut i Premier League, og nu har han fået debut i Champions League. Jeg har stor tro på Scott, så jeg er glad for at have ham i truppen, lyder det fra Jose Mourinho.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Optakt: Huddersfield Town – Manchester United

Næste artikel

Mourinho vil stadig ikke sætte dato for Zlatan- og Pogba-comeback

ANNONCE