Optakt: Hull – Manchester United

United skal torsdag aften forsøge at spille sig i finalen i EFL Cuppen. Det første opgør mod Hull endte 2-0, så de røde djævle har gode kort på hånden forud for udebaneopgøret.

For 14 dage siden slog Manchester United Hull i den første af to opgaver i EFL Cuppens semifinaler. I morgen skal tingene gøres færdige, så United kan spille finale mod Southampton på Wembley.

Siden det sidste opgør har United spillet to kampe. Først blev det til 1-1 mod Liverpool på Old Trafford, og i weekenden blev det atter til 1-1, da man gæstede Stoke. Rooney scorede her rekordmål nr. 250.

Begge pointdelinger kom efter kampe, hvor United var bagude i lang tid, men til sidst alligevel formåede at hive et enkelt point med hjem. Sir Alex Ferguson udtalte tidligere på dagen, at det har været uheldigt for United og Mourinho med de uafgjorte kampe, men man må bare leve med det.

Hull fik for tre uger siden ny træner, da den tidligere United-assistent Mike Phelan blev fyret. Portugiseren Marco Silva har overtaget roret, og han fik sin ilddåb i den første kamp mod United på Old Trafford.

Siden er det blevet til en enkelt sejr på 3-1 mod Bournemouth, og senest blev det til et 2-0 nederlag mod Premier Leagues duks, Chelsea, på Stamford Bridge.

Ikke kun lutter lagkage for Hulls nye manager, men spillet er blevet en kende mere positivt efter Silvas ankomst, så det bliver spændende at følge om ‘mini’ Mourinho kan få vendt skuden for Hull, der lige nu frister en tilværelse som den absolutte bundprop i ligaen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles torsdag d. 26 januar klokken 20:45 på KC Stadium.

Skader og karantæner:

Mourinho har erklæret, at alle er tilgængelige til kampen mod Hull. Det er dog en sandhed med modifikationer, da Eric Bailly først nu er på vej hjem, efter en tidlig exit med Elfensbenkysten ved African Nations Cup.

Kampens dommer: 

Jon Moss er manden med fløjten.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

Romero

Darmian – Rojo – Jones – Shaw

Herrera – Fellaini – Pogba

Mata – Rooney – Lingard

 

Hull City

Jakupovic

Meyler – Livermore – Bruce – Robertson

Henriksen – Huddlestone – Jerome – Clucas

Snodgrass – Diomande

 

Hold øje med:

Snodgrass er spilleren at holde øje med for Hull. Den skotske angriber er med i det meste af, hvad Hull bringer offensivt. Han er habil på dødbolde, så her skal der også lægges mærke til skotten.

Sagt om kampen:

“Vi har en føring fra den første kamp, men jeg ønsker at se et hold, der er ærgerrige for at trække den det sidste stykke hjem. Det er vores mål,” – Mourinho på onsdagens pressemøde.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, Mourinho vil forsøge at hive sejren sikkert hjem. Der vil blive spillet lidt med håndbremsen trukket men alligevel med det forsøg at få scoret et mål, der givetvis vil lukke kampen. Jeg gætter på 1-0 til United.

TV:

Kampen vises på 6-eren.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Henderson forlænger med Grimsby

Næste artikel

Mourinho: Ingen problemer med Martial

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share